سیب زمینی کبابی تو فر

سیب زمینی

سیر

کره

نمک و فلفل و اویشن

همه ی مواد به دلخواه  

اول دو تا سیبزمینی انتخاب میکنین ...سعی کنین یه کم کشیده هاشو انتخاب کنین تا راحتتر بتونین برش بزنین...خوب با اسکاچ بسابینش تا تمیز شه چون قراره با پوست بخورین..لازمه بگم که پوست سیب زمینی سرشار از فیبر و ویتامینه..درضمن خوشمزه  هم هست...من شنیدم توی بعضی رستورانای خارجی پوره ی سیب زمینی رو هم باپوستش درست میکنن.لبخند

بعد باچوقو از یه سرش شروع میکنین برشای عمودی میدین بهش...تا نصف سیب زمینی

بین لایه ها تیکه هایی از کره و سیر حلقه شده قرار بدین...

روش نمک و فلفل و اویشن بپاشین... نمک و لابلاشم هم بپاشین ...که بی نمک نشه

بعد هر کدومو جدا با فویل بپوشونین...بذاارین توی سینی فبادمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه الی یه ساعت...تواین مدت حتما میپزه...باز چک کنین...گوشه ی فویلو بازکنین چنگالو فرو کنین توو تست کنین

 

 

سیب زمینی نرم و خوشمزه ...خوشمزهما با خیارشوروگوجه میخوریملبخند

 

                                            نوش جان!لبخند 

 

 

 

/ 13 نظر / 132 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رنیکا

سلام وبلاگتون خیلی جالبه به سایت منم سربزنید ممنونم[رویا]

مهرآرا

نوش جان دستتون درد نکنه ...با تبادل لینک موافقید با این وبلاگ عالی

negin

نوش جان. خیلی عالی شده آپم

ساجده

عجب چیز خوشمزه ای به نظر میاد[خوشمزه] مخصوصا برا شکمویی مثل من

بتر آدام

منه دهههههههههههههههههههههههههههه بولارداننننننننننننننننن

بهترین کسب درآمد اینترنتی

سلام خداییش وبلاگ خوبی داری اگه می خوای از بازدید های وبلاگت درامد مستقیم بگیری می تونی تو سایت زیر عضو بشی و بعد از اینکه پولت به 1000 تومن رسید تو کمتر از 12 ساعت بگیریش فقط کافیه کد کسب درامد رو ازش بگیری و تو وبلاگت بزاری من خودم عضوشم سایتش عالیه. http://parspa.s2a.ir

الهه

ای جانم عزیزم چقدر سایتت کوزته.در عوض خیلی کامل توضیح میدی و عکسای با کیفیتی میذاری.مرسی عزیزم[قلب]

مریم

به به . چه زیبا و خوشمزه . دستت درد نکنه .