بورک گوشت

مواد لازم

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گ

نمک و فلفل و ادویه

فلفل دلمه ای 1 عدد

رب 1 ق غ

ماست 3 ق غ

روغن 3 ق غ

خمیر یوفکا

زرده تخم مرخ برا رومال

 

خب اول مایه ی داخل بورک رو اماده میکنیم.

پیازو خورد کرده و با کمی روغن توی تابه میریزیم و تفت میدیم.

گوشت رو اضافه کنید ,بعد اینکه یه کم تفت خورد نمک و فلفل و ادویه و رب هم بزنید واجازه بدید تا بپزه و آب اضافیش به خوردش بره.

ماست و روغن مایع رو مخلوط کرده و بذارید کنار

خمیر یوفکا رو باز کنید...خمیر من از این گرد کوچیکا بود

از مخلوط ماست و روغن با برس رو خمیر بمالید.

یه قاشق از مواد گوشتیمون میذاریم حاشیه ی خمیر

کناره های خمیررو میاریم روش و رول میکنیم

همه رو به این شکل بپیچین و توی سینی فر بپیچین و روش زرده تخم مرغ بمالین و کمجد بپاشین

تو فر گرم شده با دمای 180 درجه بذارید....وقتی روش طلایی شد از فر خارج کنید

/ 18 نظر / 123 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

سلام عزیزم از هنرهات لذت بردم اگه موافق تبادل لینکی بهم خبر بده [گل]

هانی شف

ووی خیلی دووووووست دارم...ولی اون ماست و روغن جالب بودا..من فقط روغن میزدم

هستی

عالیییییییییییییی

negin

سلام دوست گلم. امیدوارم خوب باشی آپم

مامان خونه

مثل همیشه عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی[گل]

مریم

سلام عزیزم وب خیلی خوب و جالبی دارید اگرمایل بودید به ما هم سر بزنید

navid

یک راه تضمینی برای درامد داشتن در اینترنت . درامدی حدود 400 هزار تومن در ماه سوم یا چهارم فعالیت! و درامد بیشتر به شرط فعالیت صحصیح !

سیما

عزیزم خوشمزه و بقول ترکها مکمل[تایید]