ته دیگ بال مرغ

مواد لازم

بال مرغ

برنج دو پ

نمک و فلفل و زعفران

سیب زمینی

ما چون پوست مرغ و نمیخوریم فقط از کتفش استفاده میکنم معمولا...تازه پوست اونم با مصیبت میکنم.خنثی..بال هارو مزه دار کنین با نمک و فلفل و زعفران دم کرده غلیظ...بمدت حداقل یه ساعت....

 

ته قابلمه کمی روغن بریزین ...بالهارو بچینین...واگه خواستین چند برش سیبزمینی  هم میتونین بذارین...محلول زعفران رو هم بریزین رو بالا

برنج رو که کته کردین (من برنج رو با سه پیمانه اب و نمک گذاشتم رو حرارت وقتی ابش کشیده شد خاموش کردم )بریزین رو بالها و با پشت کفگیر فشاربدین...اخر سر روغن بریزین رو برنج و بذارین روی حرارت ملایم به مدت یه ساعت تا هم  دم بکشه و هم بالها سرخ بشه...

 خیلی راحت و ساده و خوشمزهلبخند

 

                                           نوش جان!لبخند           

 

 

 

/ 19 نظر / 206 بازدید
نمایش نظرات قبلی
کوثر خانم

خیلی جالبه با اجازتون امتحان میکنم

مهناز

اللرین اغریماسین ملاحت فقط گلک کته نن اولا سوزمه دویی نن اولماز [گل][گل]

مهرآرا

سلام عزيزم خيلي عالي شده نوش جااان.فقط من بالهامو توي پياز هم مي خوابونم اينطوري هم خوشمزه ميشه [قلب] حتما دستور شما هم خوشمزه است[ماچ]

کوثر خانم

سلام ته دیگ مرغ رو درست کردم خیلی مورد توجه قرار گرفت فقط بالها به واضحی عکس شما نشد عکسشو تو خانم گل گذاشتم ممنون

هانی شف

خیلی خوشگل و خوشمزه میشه فقط ملاحت جونم یه نکته بگم؟ منم همیشه همینجوری درست می کردم..یعنی مرغ رو خام میذاشتم کف دیگ...ولی جایی خوندم و دوستی که تغذیه م یخوند هم بهم گفت که حتتتتتتما باید مرغ رو بذاریم یه جوش بزنی چند دقیقه تا باکتری که اسمش رو یادم رفته و فقط با حرارت بالا از بین میره، کشته بشه و از بین بره..ا زاون به بعد برای ته دیگ..من یه کوچولو جوش میدم با آب و بعد میذارم کف دیگ ببخش منو البته

ايدا

ملييييي چوخ يملي الوره منده درستيدم خونه ي مامان همه[دست][تایید]دستت طلا دوست جوني[ماچ]

کوبان خشگله

قز تاماحا سالدون منی یههههههههههههههه گدیم گوروم کیمین تویوغی چوچه ده اشینیر توتوم گتیریم کسیم بولاردان پیشیریم[رویا][رویا]

مطبخ خانه ما

سلام عزیزم وب بسیار زیبایی دارید و ممنون که به من سر زدید.[گل] موفق باشید، من با اجازه لینکتون کردم.

فریبا

سلام من تو خانوم گل اسم کاربریم خواهر McQueen ئه و تازه کارم و خیلی آشپزی نکردم فقط یه سوالی برام پیش اومد اینجا که گفتید اخر سر روغن بریزین رو برنج ... چقدر روغن باید بریزیم؟ مثللا یکی دو قاشق غذاخوری روغن مایع؟

یاس

سلام ببخشید این نیاد به خورش هم داره یا همین ته دیگ های بال مرغ کفایت میکنه؟