شنیتسل مرغ

مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یکعدد

تخم مرغ یکعدد

آرد سفید

آرد سوخاری

نمک و فلفل و پودرسیر

سیبزمینی 250 گ

شیر1/2 پ

کره 50 گ

بعد اینکه مرغ رو فیله کردین...بذارین رو تخته, دستتونو بذارین روشو از پهنا برش بدین.


روش کیسه فریزر بندازین و با بیفتک کوب کمی بزنید


یکی دو ساعت با نمک وفلفل و پودر سیر و زعفران مزه دار کنین،

حالا سه تا بشفاب بذارین جلوتون تو یکی آرد سفید.تو دومی تخم مرغ هم زده و کمی نمک زده،و تو سومی آرد سوخاری ریخته

سینه های مرغ رو اول تو ارد سفید بعد تو تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنین و  توی روغن داغ هر دو طرف رو سرخ کنید.


کمبود عکس مرحله به مرحله دارییییم,شرمندهخجالت

من شنیسل رو با پوره ی سیب زمینی ترجیح میدم بجای نون یا برنج.بغل

 برای درست کردن پوره, سیبزمینی رو با نمک بذارین خوب بپزه بعد رنده ش کنین یا از الک ردش کنین من اینو از شف طیبه یاد گرفتم واقعا خیلی نرم ولطیف میشه امتحان کنین تفاوتشو متوجه میشین .پوره تو دهنتون آب میشهلبخند

چه خوشگلللل میشهههبغل

بعد بریزین توی قابلمه وبذارین روی حرارت و یه کم تفت بدین تا آبش تبخیر بشه


وبعد شیر و کره  رو اضافه کنید و هم بزنید تا بخور ش بره و پوره از ظرف جدا شه.منم به توصیه ی شف طیبه فلفل سفید اضافه کردم بهش.طعمشو عالی میکنه.


یه کم از پوره میذارین رو یه تیکه از شنیتسل و نووووش جان میکنیینچشمکزبان

 

                                   نوش جان!لبخند

/ 12 نظر / 132 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

مثل همیشه عالیییی حتما امتحان میکنم

نیوشا

وبت عاااااالیه دوستم [قلب] باید سر فرصت همشو بخونم من عاشق آشپزی ام [لبخند] به وب منم سر بزن ... راستی وب رو لینک کردم

پیوند

به به من که عاشق شینسل هستم ، نوش جونتون عالی شده اون استیک کوبت هم خیلی نازه [قلب]

هستی

سلام عالیییییییییی ماهم اپیم

chefnegin

به به چقدر هوس انگیزه... نوش جان

کوبان

قز سنون هنروی چینیم من چوخداقشه اورگدیبسن دوردان مرحبا[رویا][تایید]

رنگارنگ

به به عالیه خانمی ممنون منم اپم ومنتظرتون

lady

اينم عالي بود فقط يه سوال ما پوره ي سيب زميني درست ميكنيم بهش رب گوجه فرنگي كمي اضافه ميكنيم يني اول رب رو كمي تفت ميديم بعد سيب زميني اضافه ميكنيم رنگشم نارنجيه شما اضافه نميكنين؟