جوجه کباب کوبیده

مواد لازم 

نصف یکعدد سینه ی مرغ

پیاز یک عدد

زعفران دم شده ی غلیظ 1 ق س

نمک وفلفل

سینه ی مرغ وچرخ کنید.پیازورنده کرده بذارین تو ابکش تا کاملا ابش گرفته شه...به مرغ اضافه کنید وزعفران ونمک فلفل...زعفران و خیلی غلیظ دم کنید.تا ابش کم باشه وباعث چسبندگی مرغ نشه.مال من ایندفعه زیاد شد.خنثیبیه کم ورز بدین.تا خوب مخلوط ششن.

یه کم اب سرد کناردستتون بذارین...یه کم ازمواد بردارین وخیلی کم دستتون وخیس کنید و بعش شکل بدین ووبندازین تو ماهیتابه .یه کم حرارتو باید زیاد کنید تا کباب تون سسفت نشه.وقتی دیدین دور کباب مثل عکس زیر سفید شده برش گردونین.اگه منتظر بمونین که سرخ بشه کبابتون سفت میشه.

 

 برش گردونین...طرف دیگش زمان کمی میخاد تا پخته شه...زود حاضره...من تلفن زنگ زد مشغول تلفن شدم اینهمه سرخ شدن نیشخند

کره اب شده  و اب لیمو رو به هرنسبتی که خواستین باهم مخلوط کرده وروی کباب بریزین.میتونین تو ظرف سروتون اینکارو بکنین.

 

من فقط پشت گوجه رو گاز کباب میکنم بعد میذارم تو ماهیتابه تا یکم بپزه ونرمترشه.

برای چلو کباب تو برنج روغن نمیریزم ترجیح میدم سر سفره کره رو ش بذارم.خوشمزه

 

                                                نوش جان!لبخند 

 

 

 

                                                 

 

/ 8 نظر / 287 بازدید
فرناز

عالیییییییییییییی بود دستت دردنکنه حتما امتحان میکنم مرسیییییییییییی وبلاگتم خیلی خوبه ادمو جذب میکنه موفق باشی

بتر آدام

وای دهنم آب افتاد براافطار فردا حتما درست میکنم دستت درد نکنه

ارغوان

عاااااااااااااالیه عزیزم[لبخند]

1368sheri

vaaai...che havas barangiz...karet 20

هانی شف

عجب آب و رنگی داره ها...........محشره

flower

من امتحان کردم خیلی خوشمزه بود ممنونم

هما

ممنون[گاوچران]