کیک عسلی ابدار

 

اب 1 پیمانه

روغن نصف پ

شکر1 پ

جوش شیرین یک .نیم ق چ(من دوق چ ب پ ریختم)

نمک یک پنسه

وانیل یک چهارم ق چ

عسل دو ق س

ارد 300 گرم

کشمش یا گردو یا شکلات چیپسی

درظرفی اب ولرم عسل شکر روغن مایع نمک را مخلوط کرده وباهمزن دستی بزنید

بعداردو ب پ یا جوش شیرین رو باهم مخلوط کرده وروی مواد بالا الک کنید...وبا همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شن.بعد کشمش رواضافه کنید.من کشمش رو اردی کردم وروش ریختم تا بتدریج بره وسطش وته نشین نشه...روش موند وتکون نخورد ...شما با موادتون مخلوط کنید...متاسفانه من یادم رفته ازاین مرحله عکس بگیرم.

هنوز راه نیوفتادم

 

ته قالب 22 تا 23 سانتی رو کاغذ روغنی انداخته...روی کاغذودیواره های قال رو چرب واردپاشی کنین...مایه رو تو قالب بریزین وتوی فرازپیش گرم شده بادرجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

 

 

                         نوش جان!لبخند

 

منبع:انجمن روزمنو

 

 

 

 

 

                                            

 

 

/ 7 نظر / 49 بازدید
آیرین

خیلی جالب و آسون بود مرسی.

آیرین

خیلی جالب و آسون بود مرسی موفق باشی

رز

خیلی عالی بود عزیزم ، دستت درد نکنه

پاییزه

بازم کیک اموزش بدین ما منتظریم......[منتظر].......[نیشخند]

مری

اتفاقاَ خیل یخوشگل شده کشمشا روی کیک مونه.خیلی بامزه شده.مرسی خیلی خیلی دستور عالی بود[گل]

مریم

تشـــــــکر

ليلا

چه خوب! كيك آسوني به نظر مياد واسه كرم كيك هم ميشه از دسر وانيلي فيت و فان استفاده كنيم كه كلا همه چيش آسون باشه! :)