چیکن استروگانف

مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یکعدد

سیر یک حبه

پیاز یکعدد

قارج ٨عدد

شیر نصف لیوان

آرد یک ق غ سرصاف

خامه 2 ق غ 

 نمک و فلفل

  بیازرو خلالی کنید و یه کم کره و روغن تو ماهیتابه بریزید ،پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و یه کوجولو سرخ شن،

 

اگه دوست داشتین میتونین یه حبه سیر رو هم تو این مرحله به پیاز اضافه کنین

بعد سینه ی مرغ رو که خلالی برش زدین اضافه کنید و هم بزنید تا رنکش عوض شه

 

ارد رواضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخوره و بوی خامیش بره.،

 

 

شیر رو اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا به خوردمرغ بره.

 

قارج رو هم جدا با کره تفت بدین.و بهش اضافه کنید نمک و فلفلشو میزون کنید.

خامه رو افزوده و هم بزنید و خامو ش کنید.

به همین راحتیچشمک

 

 و با سیب زمینی کریسپی نوش جان کنیدخوشمزه

                                        نوش جان!لبخند

/ 12 نظر / 276 بازدید
نمایش نظرات قبلی
میترا

سلام عزیزم، خیلی خوشمزه به نظر میرسه... دست گلت درد نکنه. نوش جان.

Negin

ممنون ملاحت جون...منم شما رو لینک کردم لطفا منو با اسم وبم(خانه من...) لینک کنید اگه ممکنه!

سحر

به به چه عالی بخصوص با اون سیب زمینیااااااااااااا

Negin

وای دهنم آب افتاد ملاحت جون. راستی خامه اش خامه صبحانه است دیگه درسته؟؟؟ حتما باید یه روز درستش کنم!

negin

نوش جون ملاحت جان. هی وای من از اون سیب زمینیهاش میخوامممممممممم عبادات قبول آپم

مریم

وب خوبی دارید اگر مایل بودید به وب ما هم سر بزنید

هستی

سلام طاعات قبول عالی مثل همیشه اپم فرصت کردید خوشحال میشم بیایید

سیما

عزیزم شما چرا اینستاگرام نمیایین با این خوشمزها تون که زحمت میکشین و درست میکنین و اینطور دقیق هم توضیح میدین؟؟