کیک روزپدر

کیک اسفنجی رو من مثل همیشه بادستور خوب خانم طوروسیان یه روز قبل درست کردم,

فویل پیچیدم و گذاشتم یخچال.

اول از همه ی الگوی سبلو دربیارین و  بذارید کنار تا  آماده باشه.

 

برای تزیین کیک و نصف کردم و با شیر خیسش کردم,مابینش نوتلا و موز و گردو گذاشتم,نیمه ی دیکه ی کیک رو هم با شیر خیس کردم و گذاشتم روش

الگو رو بذارید روش و با چاقو برش بدید .نوارایی از کاغذ روغنی بذارید زیر کیکتون تا ظرفتون کثیف نشه,خامه کشی کنید,لازم نیست کاملا صاف بشه چون قراره گاناش بریزیم روش

تا آماده شدن گاناش بذارید یخچال.

برای درست کردن گاناش من یه پاکت خامه رو به روش بن ماری گذاشتم روی حرارت و وقتی روان شد و یه کم داغ شد شکلات خرد کرده رو میریزیم توش و از روی حرارت برمیداریم و پنج دقیقه میذاریم بمونه و بعد با ویسک هم میزنیم تا همه ی شکلات توش اب شه و یکدست شه,

وقتی از داغی افتاد میریزیم روی کیک و سینی رو میچرخونیم تا به همه ی جا ی کیک برسه.قاشق نزنین تا جاش نمونه.نوارهای کاغذ روغنی رو از زیر کیک بکشین و بذارینش یخچال تا زمان سرو تو یخچال بمونه

                                          نوش جان!لبخند

/ 18 نظر / 62 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مینو

سسسسسسسسسسسسسسلام ، ممنونم میشم به پست آخرم با موضوع ( پیشنهاد ) توجه کنید و نظرتونو بهم بگید[گل]

آشپزی رنگین کمان

خیلی قشنگ شده آفرین اتفاقا منم کیک با تم سیبیل درست کردم ولی فعلا بلاگفا یاری نمیکنه که عکسش و تو وب بزارم فعلا تو اینستاگرام گذاشتم [لبخند]

پریسا

سلام عزیزم عالی بود ایده زیبایی بود

فلون

سلام دوست خوبم وب خوبی داری خوشحال میشم به وب منم سر بزنی اگر با تبادل لینک موافق بودی به منم بگو

نگین

عزیزم چقدر خووووب بود. آفرین