لگیمات یا لوکما تاتلیسی(lokma tatlisi)

دستور از انجمن خانوم گل هست با یه کم تغییرات جزیی

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 1عدد

مایه خمیر فوری 1 ق س

آب ولرم 1 پیمانه

برای شربت یا شهد (آب یک و نیم پیمانه شکر یک پیمانه...اگه خواستین میتونین توش  زعفران آسیاب شده و پودر هل هم بریزین )

 اول شهد را آماده میکنیم:همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و روی اجاق میگذاریم تا قوام بیاید. و بعد از پنج دقیقه شهد را از روی اجاق برمیداریم تا خنک شود.

آرد و خمیر مایه را در ظرفی مخلوط میکنیم.من با نصف مواد درست کردم.فقط تخم مرغ رو کامل ریختم.

وسطش رو گود کنید و تخم مرغ و آب ولرم رو اضافه کنید.


از وسط شروع کنید مخلوط رو بهم زدن  و بتدریج آرد رو بخوردش بدین.خمیر تقریبا شلی بدست میاد.


خمیر را در ظرفی در بسته در جای گرم به مدت 1 ساعت قرار میدهیم تا خمیر مایه عمل کنه و حجم خمیر دو برابر شه.الان که گرمه دمای اتاق مناسب هست برا عمل اومدنش.

تو یه ظرف گود روغن رو بریزین تا داغ شه

حالا خمییرو به دو صورت میتونین سرخ کنید

روش اول اینه که با قاشق از خمیر بردارین و بندازین تو روغن،اینطوری ممکنه شیرینیتون یکدست نشه.

ولی اگه میخاین شیرینیای خوشگل و گرد داشته باشین میتونین ازاین روشی که من از ترکا یادگرفتم استفاده کنین....به این صورت که که مقداری از خمیر رو با دستتون بردارین و دستتون رو مشت کنین،و فشار بدین،خمیررو از بین انگشت شست و سبابه تون بدین برین.فک کنم با عکس بهتر متوجه بشین.بعد قاشق مرباخوری رو بزنین تو روغن و وخمیری که از بین انگشتتون زده بیرون رو بردارین و بندازین تو روغن.به همین راحتیلبخند....قاشق رو برااین چرب میکنیم تا خمیر براحتی ازش جداشه و بیفته تو روغن.

 

 هم بزنید تا همه جای خمیر بطور یکنواخت سرخ شه

 بعد اینکه سرخ شدن بلافاصله بریزین تو شربت خنک...دو سه دقیقه منتظر بمونین بعد خارج کنین  و توی ظرف بچینین.خیلی خوب شربت و جذب میکنه...وختی گاز میزنین شربتش میزنه بیرون خوشمزه

                                      نوش جان!لبخند

 

 

 

/ 21 نظر / 364 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اواشف

خیلی هم عالی ممنون[لبخند]

مریم

دستت درد نکنه منم درست کردم خیلی عالی شد . مثل همیشه عالی خانم طلا

سیما

عالب بود خیلی...دستتون درد نکنه...

سیما

عزیزم ممنون از ج اب قشتگت برات یه ایمیل زدم دوست دارم جواب اون ایمیل رو هم لطف کتی..[لبخند]

asra73

سلام وبلاگت خیلی عالیه بهت تبریک میگم[تایید]عکاسیتم همینطور ,من داشتم تو سایت خانوم گل میچرخیدم که وبلاگ شما رو دیدم,الانم با دیدن دستور لگیمات کلی ذوق زده شدم چون قبلا تو عربستان خورده بودمش واقعا خوشمزه بود....حتما درستش میکنم[لبخند][لبخند]

خانومی

سلام عزیزم.عالی شدن این خوشمزه ها[چشمک]می خوام درستش کنم بزنم تو وبم البته منبعش رو که شما باشین می زنم....مرسی از آموزش خوبتون.

پرنیان

مایع خمیر فوری با اون یکی ها چه فرقی داره؟ سوپر مارکت ها دارنش؟

سارا

سلام. میشه بگید مزش چه طوری میشه؟ یعنی منظورم اینه که مثه بامیه میشه تا حدی؟ راستش من میخوام بامیه درست کنم، اما این دستور رو که دیدم وسوسه شدم اینو درست کنم که جدیده و تنوع داره... ممنونم

سارا

سلام. من درست کردم و واقعن خوب و خوشمزه بودند. ممنونم. دستورتون رو توی اینستاگرامم با اسم وبلاگ خودتون گذاشتم.