بیسکویت هندوانه

متاسفانه من نتونستم از مراحل کار عکس بگیرم

بیسکویت هارو  چند روز قبل بادستور بیسکویت ساده ی خانم طوروسیان و زنجبیلی درست کردم.

دستور عینا نقل قول خانم طورسیان میباشد. "دستور خوش قلق من برای بیسکوئیت ساده که بتوان آنرا با هر قالبی آماده کرد : آرد قنادی 350 گرم - کره یا مارگارین منجمد 150 گرم - پودرقند 100 گرم - تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل . طرز تهیه : آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند اگر لازم بود آنها را تزیین کنید ، از کرم رویال رنگ شده استفاده نمائید . اگر خواستید می توانید این بیسکوئیت را با طعم زنجبیل ، زنیان ، بادام یا هر اسانس دیگر و یا کاکائویی تهیه نمائید."

و برای تزیین بیسکویت ها رویال آیسینگ درست کردم کهیک عدد سفیده ی تخم مرغ رو با وانیل  زدم تا پفکی بشه بعد یه لیوان پودرقند اضافه کردم و دوباره هم زدم.با رنگای خوراکی رنگ کردم.سه طیف رنگ سبز,قرمز,سفید و سیاه.

هررنگ رو تو یه  قیف ریختم و سرشو پیچیدم تا هوا نخوره و خشک نشه.

 

 

 

 

 

اول حاشیه ی سبز پوست هندوانه رو کشیدم.با سبز کم رنگ خطهای روی پوست رو با خلال دندون کشیدم.بعد لایه ی سفید رو

راستی برای رنگ قرمز ,چون میخاستم روی بیسکویت رو پر کنم,رویال آیسینگ رو با دو سه قاشق مرباخوری آب روانترش کردم تا راحت روی بیسکویت پخش شه.

هسته های هندونه رو با خلال دندون کشیدم.خطهای رو هندونه ی درسته رو هم با سبز تیره زدم.

من بار اول که بیسکویت درست کردم فقط ساده قالب زدم.سری دوم که دوباره درست کردم همونطوری که توی عکسا میبینید سه مدل دیگه هم قالب زدم که یکیش گاز زده و یکیش هندونه ی درسته و اون یکی هم یه قاچ مثلثی بود.تو عکس زیر مشخصترن

دو روزه کاملاا خشک میشن.

 آموزش رو  بطور مصور میتونین اینجا وبلاگ شف طیبه ی عزیز ببینید.

امیدوارم یلدای خاطره انگیزی رو در کنار خانواده داشاه باشین.هوراقلب

/ 11 نظر / 153 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانم مارپل

سلام ملاحت جون به به خیلی خوشگل شده دست گلت دردنکنه عالی شده [قلب]

خانم مارپل

یلداتم مبارک خوش بگذره[قلب]

chefnegin

به به چه عالی. اتفاقا منم یکی دو ساله می خوام اینها رو پستش رو آماده کنم بگذارم تو سایت فرصت نمی شه. اما منم امسالم دوباره درستشون کردم تو حجم زیاد برای بچه ها. سفارش مهمد کودک و مدرسه نوش جون خیلی عالی درست کردی عزیزم. آخرین شب پاییزیت خوش

مهرارا

خسته نباشی گلم عالی

ساجده

ملاحت جونم معرکس دست گلت دردنکنه، واقعا خیلی تمیز و هنرمندانس

رنگارنگ

سلام به به عجب بیسکوئیت هایی شدند خوشگل و قطعا خوش مزه و کاملا یلدایی منم اپم سر بزنید

فاطمه

فوق العاده است خیلی خیلی زیباست دستت طلا [ماچ]

Negin

به به چشممون به جمال پست های جدیدتون منور شد بانو... کجا بودی شما؟؟؟؟ منم گاهی کلا حس وبم میپره حال هیچ اقدامی رو ندارم... طبیعیه عزیزم بالاخره آدم خسته ام میشه دیگه... این بیسکوییت هام که دیگه دلمونو آب کرد... من آپم بیا گلم!

سحر

چه خوشگل و خوشرنگگگگگگگگگگگ چه عکس قشنگی[قلب]

نگار

دستت طلا شف ملی جونم??????????