جوجه چینی

مواد لازم برا خمیر

شیر1/2 پ

تخم مرغ 3 عدد

ارد 1 پ

بیکینگ پودر 1 ق م

روغن مایع 2 ق س

پودرسیر نمک وفلفل

 و زعفران به دلخواه

اول فیله ها مرغ رو مزه دار کنیدمن با نمک وفلفل و پودر سیر وزعفران مزه دار کرد م

 

 

برای درست کردن خمیر

پودرسیر ونمک و فلفل رو میریزیم توظرف بعدتخم مرغها رو میشکنیم توش .. 

یه کم هم میزنیم . شیررو بهش اضافه میکنیم...بعد روغن

 

 وقتی هم زدیم زعفران و اضافه میکنیم

 

 

 اردرو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه...

 

 

غلظت خمیرتون باید درحدی باشه که وقتی فیلهی مرغ رو بهش زدین ,یه لایه از خمیرروش بمونه ...وکاملا کاور شه.ممکنه این مقدار ازارد کافی نباشه...پس شما چک کنید مرغ و بزنین توشو دربیارین...اگه دیدین خیلی شله که روش نمیمونه یه کم دیگه ارد اضافه کنین.

سیب زمینی و پیاز رو حلقه ای برش بزنین...پیاز رو تو ارد بزنین تا مواد روش بمونه و سر نخوره

 

 تو یه ظرف گود روغن بریزین و صبر کنید تا داغ شه حالا فیله های مرغ و سیب زمینی و پیاز رو بزنین به خمیر وتوی روغن داغ سرخ کنید...

من اول مرغ بعد سیب زمینی و پیاز رو سرخ میکنم...بعد اینکه سرخ شدن بذارین رو حوله ی اشپزخونه تا روغن اضافیش بره...

برا سس

ماست

سس مایونز

خیارشور رنده شده

شوید خشک

اویشن

نمک و فلفل وپودرسیر

همه ی مواد رو نسبت به ذایقه تون بریزین....من یه ق مایونزو سه ق ماست رو با یه دونه  خیارشوررنده شده و یه کم شوید ونمک وفلفل و پودرسیر واویشن مخلوط میکنم...یه کم هم فلفل قرمزترک(پول بیبر) میریزم . 

بااین سس سرو کنین خیلی خووشمزه میشههه...من عاشق پیاازشمخوشمزه

 

                                              نوش جان!لبخند 

/ 12 نظر / 374 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ساجده

دستت طلا دوست کدبانوی من[خوشمزه]

بتر آدام

من هر وقت میام وبلاگت انرژی میگیرم شف ملاحت جان .حتما درستش میکنم موفق باشی گلم

مهناز

وای چه عالیه حتما حتما امتحان میکنم

فرناز

خسته نباشی ظاهرشون خیلی ادمو وسوسه میکنه .غلط های تایپی اش روهم اصلاح کنی منه به ساواد راحت میخونم:دی

دنیز

ملی جان دست گلت درد نکنه منم امروز از این جوجه ها درست کردم وای خیلی خوشمزه شد من اولین بار این جوجه ها را تو رستوران جلالی خورده بودم وخیلی خوشم اومده بود خیلی دوست داشتم دستورش روداشته باشممم واقعا عین همون که خورده بودم شدامن چند قاشق چای خوری هم ارد ذرت اضافه کردم که کرانچی تر شد خیلی می بوسمت لطفا ادامه بده

نگار

[ماچ][بغل]

فرناز

غلط املایی نگفتم تایپی گفتم مثلا پیازو پاز نوشتی.سیب زمینیو شیب زمینی:دی

ساجده

ملی جونم هاریکا بود، خیلی خیلی عالی بود[خوشمزه] [گل][قلب][ماچ][بغل][ماچ]