استامبولی

مواد لازم

برنج 2 پ

اب سه پ

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

سیب زمینی 1 عدد

رب 2 ق غ 

نمک و فلفل , زیره و تخم گیشنیز و زردچوبه 

 

 

برنج رو با اب خیس میکنیم و میذاریم کنار

روغن رو میریزیم تو قابلمه ای که میخایم توش استامبولی رو دم کنیم...پیاز و خورد کرده و اضافه میکنیم میذارم یه کم تفت بخوره و طلایی بشه

بعد اینکه طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم . یه کم تفت میدیم تا رنگش عوض شه

نمک و فلفل و ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم

رب هم در این مرحله اضافه میکنیم تا یه کم تفت بخوره

 سیب زمینی رو خورد کرده و بهش اضافه میکنیم

 

یه همی میزنیم و برنج رو با ابش اضافه میکنیم به محتویات قابلمه....

 

اروم هم میزنیم تا باهم مخلوط شن,وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنیم و میذاریم تا اب بخوردش بره و دم بکش

وقتی دیدین دورش طلایی شد اماده ست

 

                                             نوش جان!لبخند

 

/ 11 نظر / 92 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهرآرا

من عاشق اون ته دیگ بغل برنجتم جای من خالی ملاحت جون

negin

نوش جان عزیزم آپممممممم

هانیه

سلام خیلی وب خوبی داری ازمطالبت لذت بردم امیدوارم موفق باشی وبم سربزنی دوست دارم بوس بای یادت نره هاااااااااااااااااا زودی بیا

هانی شف

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ملاااااااحت غش کردم من....وای خداااااا

ساجده

ملاحت، فکر دل مردم و نمیکنی این عکس و میذاری؟[خوشمزه]

fateme

salam azizam khaste nabashi web bahali dari golam mamnun misham be shabake ejtemae va doostyabi ma ham sar bezani va ozv beshi onja mitunim kheyli rahat ba ham chat konim mamnun golam

مهناز

من که این پلو رو خیلی میدوستم آفرین خسته نباشی

مهربوووون

وای عاشق این غذا هستم هرچقد بخورم سیر نمیشم ممنون

پیوند با آشپزی

من عاشق استامبولی با سالاد شیرازی هستم ، طعم ظهرای تابستونای کودکی خونه مادرِ مادربزرگم رو میده