شکرپاره

شکرپاره یه نوع شیرینی ترک هست که ترکا تو مراسم خاص و عیداشون درست میکنن....تو برنامه های اشپزی تلویزیون زیاد دیده بودم این شیرینی رو.وخیلی مشتاق بودم که درستش کنم,وازاونجایی که ارادت  خاصی به ایرمیک دارم رفتم سراغش.

اگه یادتون باشه من قبلا اینجا یه حلوا ی ایرمیک گذاشتم براتون،بصورت جزیی درمورد ایرمیک توضیح دادم میتونین بخونین.

 خب بریم سراغ دستور وتایادم نرفته دستور از مجله ی هنر اشپزی هستش

( آرد گندم 225 گرم (5/1 لیوان)

ایرمیک((semolina 4 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

 پودر قند 6 قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

مارگارین یا کره 100 گرم

  زرده تخم‌مرغ 1 عدد برای روی شیرینی

موادلازم برای شربت 

 شکر 300 گرم (5/2 لیوان)

آب 600 میلی‌لیتر (5/2 لیوان)

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تریین شیرینی: فندق ویا بادام پوست گرفته

من موادرو نصف کردم. 

  آرد را الک کنید.

 

 

وسط آن را گود کنید. سپس ایرمیک، تخم‌مرغ، پودر قند و بکینگ‌پودر را بریزید  سپس مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد)

 

 خوب ورز بدهید.و خمیر منسجمی بدست بیارید

 

 از خمیر تکه‌هایی به اندازه تخم‌مرغ جدا کنید و تو دستتون گرد و یه کم پهن کنید من یه کم درازش کردم.روش زرده ی تخم مرغ بمالید و یه دونه بادوم یافندق بذارین وسطش و یه کم فشار بدید.

 

 فر را از 10 دقیقه قبل آماده کنید. سینی را وسط فر و در دمای 160 درجه سانتیگراد (به مدت 30 دقیقه) بگذارید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند. برای درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانید. بعد از اینکه غلیظ شد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و باز آن را چند دقیقه دیگر بجوشانید و شربت را از روی گاز بردارید، بگذارید تا سرد شود و سپس آن را روی شیرینی داغ بریزید. یکی دو ساعت صبر کنید اگر شیرینی شربت را جذب کرد کمی دیگر روی آن شربت بریزید.من از ابلیمو استفاده نکردم.

                     

                                                  نوش جان!لبخند 

/ 12 نظر / 205 بازدید
نمایش نظرات قبلی
nelahe

سلام عزیزم دست گلت درد نکنه ولی تند تند پست بذار گلم

nelahe

ای وای راستی عیدت مبارک باشه

میترا

سلام عزیزم، عیدت مبارک باشه..... تولد نوش جان جون مبارک باشه ........[هورا]

negin

به به دستت درد نکنه ملاحت جون. خیلی عالیه. هوس کردم... شاد باشی اپم

هستی

سلام تولدتش مبارک شیرینی هم مثل همیشه عالی نوش جان

آشپزی رنگین کمان

سلام ملاحت جان . یکسالگی وبت مبارک باشه اانشالا روز به روز پر بار تر بشه [دست][گل]

ندا

سلام دوست عزيز خوش حال ميشم از وبلاگم ديدن كني و در صورت تمايل با هم تبادل لينك داشته باشيم

سیما

دستتون درد نکنه عالی...

سارا

خیلی عالی و خوشمزه به نظر می رسه...[لبخند]