حلوای ایرمیک(سمولینا)

من تونت گشتم و این دستورو براش پیدا کردم و ترجمه کردم...که دستور دقیقی هم هست

ایرمیک(ارد سمولینا) ا لیوان

پودرشکر 1لیوان

شیر 2 لیوان

کره 100 گرم

گردو 4 ق غ

البته من بانصف دستوردرست کردم

شیر وپودرشکروروی اجاق قرارمیدیم...همین که شکر حل شد از رواجاق برمیداریم .میذذاریم کنار

ایرمیک رو بریزین تو قابلمه یام اهیتابه یه کم بزرگتر که روهم نباشن...بعد مدام هم بزنین(مثل من از این قابلمه ها که تهش برجسته ست استفاده نکنین که هی بره بممونه لابلای اوناابرو)روی حرارت کم 15 الی بیست دقیقه هم بزنین تا بوی خامیش بره ورنگش عوض شه...اگه میخاین رنگش تیره تر ازاین باشه میتونن بیشتر هم بزنین یا یه کم حرارتشو زیاد کنین.من حدود20 دقیقه باحرارت کم هم زدم بااینکه بوی خامیش رفته بود ولی رنگش روشن تر شد.

بعد کره رو بهش اضافه کنید یه کم باکره تفتش بدین

شیر و بهش اضافه کنید...فقط مواظب باشین نپاشه بیرون...در ظرف تو دستتون باشه تا اگه پاشید بذارین روش...من کم کم اضافه کردم همچین مشکلی پیش نیومد

بعد اینکه شیرو اضافه کردین هم بزنین تا بخوردش بره

بعد اینکه شیربخوردش رفت گردوروبهش اضافه کنید یه همی بزند...وخاموش کنید...در قابلمه رو بذارید تا حدود یه ربع دم بکشه

اماده ست.....تا سرد نشده شکل دلخواهتونو بهش بدین.این حلوا گرم سرو میشه

 

                                               نوش جان!لبخند

/ 6 نظر / 336 بازدید
صدی

مرسی ملاحت جون خیلی ممنون

هانی شف

زیاد ازش شنیده بودم راستش...باید بخرم منم..دست گلت درد نکنه عزیزم

لیلا

چه طعمی میشه؟[متفکر]

ليلا

به به چه خوش قيافه شده كنار يه فنجون كافي ميكس كلاسيك آروما تو اين هواي سرد ميچسبه!

خانم مارپل

سلام ملاحت جون به به خیلی خوشمزست دست گلت دردنکنه نوش جان[قلب]