سلام دوستای گلم

خوبین؟خوشین؟باگرماچه میکنین؟لبخند 

پست امروزم تزیین کیکه...

واای من که عاشق تزیین کیکم.درسته یه کم پرزحمت ولی ارزش داره وقتی بعدش  نیگا میکنی کیففف دارهههزبان

من چندتا کیک پارسال درست کرده بودم که عکس مرحله به مرحله ندارم ازشون ولی خواستم بذارم تاهم تووبلاگم باشه وهم ایده باشه براتون.خیلی تجربه ندارم تو این زمینه .کلا سه تا تزیین کیک کردم که این سومیه.


این کیک و من برای ولنتاین درست کرده بودم.دوتاکیک اسفنجی سه تخم مرغی درست کردم بادستور خانم طوروسیان...البته دستوراصلی با6 تاتخم مرغ هست که من نصف کردم وموادهرکدوموجدازدم وریختم توی قالب 23 سانتی گرد. یه روزقبل درست کردم وتوی فویل پیچیدم وگذاشتم تو یخچال .

تخم مرغ خنک 6 عدد

پودرقند300گ

بیکینگ پودریک ق چ سرصاف

اب داغ نصف پ

وانیل خالص نوک ق چ(من 1/4 ق چ وانیل شکری ریختم)

ارد300 گرم

نمک نوک ق چ

فرروی حرارت 140 درجه تنظیم کنید

کف قالب کاغذ انداختی...فقط زاویه کف ظرف باارتفاع قالب باروغن مایع چرب شود.(مهم است)

آرد ب پ ونمک سه بارباهم الک شود.

زرده وسفیده جداشن .سفیده ها روبانصف پودرقندزده شود .

زرده ووانیل وبقیه ی پودرقند زده شود واب جوش اضافه شده وبلافاصله هم زده شودتازرده ها نپزند.انقدر باید هم بزنید که مایه به اصطلاح روبانی شکل بشه.

همزن خاموش...سفیده بالیسک به خورد زرده داده شود.سفیده روتوچند مرحله اضفه کنیدتاپفش نخوابه.

مخلوط ارد اضافه وکم کم به خوورد موادبرود توی فر به مدت 40 50 دقیقه قراربگیرد.

قبل اینکه کیک وتزیین کنم...رویه کاغذالگوی قلب ودراوردم وگذاشتم رو کیکا و دورش وبریدم

بعد هرکیک وبه دولایه برش زدم...لابلاش خامه زدم وموزوگردو گذاشتم وروشو باخامه کاورکردم وگذاشتم یخچال...البته بایدبگم که من ازقنادی خامه ی اماده میخرم...ویه بارم ازلوازم قنادی خامه ی منجمد خریدم.که دوتاشم خوشمزه بود.

برای روش من ازپایپینگ پل استفاده کردم ازشف طیبه ی عزیز یادگرفتم.

موادلازم برای پایپینگ ژل

شکر1/3 لیوان

نشاسته 1 ق غ

ابلیموی تازه1/4 لیوان

اب 1/4 لیوان

نشاسته رودریه قاشق ازاب حل میکنیم.شکروبابقیه ی اب موادمخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میذیم اکاملا حل شه.ابلیموومخلوط نشاسته رااضافه وهم میزنیم تاغلیظ شه.ازروی حرارت برداشته واجازه میدیم تاسردشه.اسانس ورنگ رواضافه میکنیم واجازه میدیم تاسردشه.این عین دستوره...که منم کاملا بهش عمل کرد فقط اسانس نزدم.بعداینکه رنگ رو اضافه کردم ریختم روی کیک از مرکز کیک.وبارنگ تیره تر باقیف روشو خال خالی کردم.واون یکی رو هم فقط بارنگ قرمزخال خالی کردم.ترکیبش باخامه خیلی خوشمزه میشه من که دوست داشتم.

 

                                              نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٩ | ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.