بنظرمن این اش باوجودسادگی یکی از خوشمزه ترین اش هاست...

 


جوپرک نصف لیوان

لوبیاچشم بلبلی 1/3 لیوان

سیر4 حبه یابیشتر

گیشنیزخردشده 250 گ

قرص عصاره ی مرغ 1 عدد

ماست

لوبیا روازقبل خیس کنید واب شو دوربریزین وباجوپرک بریزین تو قابلمه....اب اضافه کنید...من چشمی ریختم..تا جایی بریزین که بعداینکه لوبیاپخت وجو لعاب انداخت...هنوزابکی باشه..

بعد اینکه لوبیاپخت عصاره ی مرغ یاگوشت رواضافه کنین...ازاول هم میتونین اضافه کنین من یادم رفت.(طبیعتا میتونین ازاب مرغ و گوشت هم استفاده کرد)...سیروهم له کنین بریزین (چراعکس نداره.؟..نییییدونم)سوال

 بعداینکه یکی دو جوش زد. خامی سیر رفت .گیشنیزوکه خوردکردین بریزین توش...

من برای اینکه طعم وعطر سبزی حفظ شه یکی دودقیقه بعدش خاموش میکنم...سبزیا یه کم که خام میمونه خیلی خوشمزه تر میشه...البته خوش رنگترهم میشه

برای سرو ماست و به هراندازه ای که میخاین تو ظرف میزنین تا شل شه بعد آش روبهش اضافه میکنین وهم میزنینن تا مخلوشن .من با پیاز داغ تزیین  کردم.خوشمزه

 

 

                                        نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آش وسوپ , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٥ | ٥:٢٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.