سلام

اولین روز مردادی داغتون بخیررراوه

 

امروز کوفته قلقلی با باباش رفته بیرون,منم وقت کردم یه سر به آرشیوم بزنم و وبلاگ و آپ کنم

این دسر کارملی خیلی رااحتهه...راحتتر از کرم کارامله,اگه مث من عشقق کارامل باشین,حتما دوست خواهیند داشتلبخند

 


 مواد لازم برای کارامل

شکر نصف پ

اب سه ق س

 مواد لازم برای کرم

شیر 1250 مییلی لیتر

شکر100 گ

پودر کاسترد4 ق س

پودر ژلاتین 1/5 ق س

اب را روی شکر ریخته و روی حرارت متوسط قراربدین.اصلاهم نزنید تا شکر بتدریج ذوب و کاراملی شود.فقط یکی دو بار تابه رو بچرخونیین.کارامل اماده رو سریع توی قالب ریخته و پخش کنید 

 

ژلاتین رار وی شکر ریخته و اجازه میدیم تا کمی پفکی شود بقیه مواد رو اضافه کرده و روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه,روی کارامل آماده ریخته و بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدیم

 اگه از قالب بزرگتر استفاده میکنید از دو ق س پودر پپپپپپپپپپپزلاتین استفاده کنید.

حداقل 6 ساعت زمان لازم داره برای بسته شدن ...توی ظزف سروتون برگردونین و نوش جان کنین

                                              نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٥/٥/۱ | ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.