سلام

نماز روزه هاتون قبوللبخند

گوش فیل یکی از دسرهای محبوب این ماهه...من اینارو پارسال ماه رمضون درست کردم,واقعا چقدر زود گذشت,انگار همین دیروز بودخنثی

 


مواد لازم

زرده ی تخم مرغ ٢عدد/

شیرنصف پ/ر

وغن مایع یک ق غ/

بیکینگ پودر یک ق چ/

وانیل مقداری/

آرد دو لیوان/

برای شربت سه لیوان شکر و سه لیوان آب رو روی حرارت میذاریم و میجوشونیم،بعد از پنج دقیقه زعفران و دوسه قاشق گلاب میریزیم وخاموش میکنیم،ومیذاریم کنارتاخنک بشه،

برای درست کردن خمیر همه ی مواد مایع روباهم مخلوط میکنیم


و بیکینگ پودر و آرد رو اضافه میکنیم


و ورزمیدیم تا جایی که بدست نچسبه،یک ساعت استراحت میدیم،


بعد با وردنه باز میکنیم به شکل دلخواه درمیاریم.من خمیر رو باز میکنم و به شکل مستطیل ها کوچولو برش میزنم و وسطشو فشار میدم.این مدلی راحتتر و سریعتره .میتونین قالب هم بزنین


و توی روغن داغ سرخ میکنیم،بلافاصله توی شربت ولرم

خیلیییی خوشمزه ستتتبغل

 

                                       نوش جان!لبخند



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , سفره ی رمضان , نان وخمیرها , شیرینی


تاريخ : ۱۳٩٥/۳/۳٠ | ۱٠:۳٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.