یادش بخیر اینارو وقتی کشمش خانم نبودن درست کردمخنثی

الان مگه میشه از این کارا کردافسوس

من که خیلی دوست دارم دونات...این دستور خانم ظروفی هم خیلی خوبه

 

 


موادلازم

تخم مرغ 2 عدد

شیر250 میلی لیتر

کره  60 گ

اب ولرم60 گ

آرد به میزان لازم

شکر40 گ

خمیرمایه ی فوری7 گ

نمک یک پنس

وانیل

آب ولرم را دزظرفی ریخته و یه قاشق شکر را دز ان حل میکنیم,خمیرمایه رو روی آن میپاشیم و میگذاریم کنار تا عمل بیاد

 

همه ی مواد رو بیرون از یخچال قرار میدیم تا هم دمای محیط بشن

کره و تخم مزغ و وانیل و شکر و شیر رو با هم مخلوط میکنیم ومایه ی خمیر عمل اومده رو هم اضافه کرده

بتدریج بهش آرد اضافه میکنیم تا بدست نچسبد.خمیر رو خوب ورز بدید و در جای مناسبی استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود

بعد این مدت خمیر رو به چانه های 40 گرمی تقسیم کنید,و دوباره 45 دقیقه در فضای اشپزخانه استراحت دهید

بعد این مدت وسط چونه هارو قالب بزنید  .(میتونید کل خمیر رو باز کنید و بشکل دونات قالب بزنید ولیب ااین روش دوناتاتون تپل تر میشن.)در روغن داغ سرخ کنید.

میتونید روش پودر قند بپاشید یا باشکلات تزین کنید

 

                                         نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , شیرینی


تاريخ : ۱۳٩٥/۱/۳٠ | ۱٢:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.