چقدر اینجا سوت و کورهخنثی

نه کامنتی نه چیزی...دلمون به چی خوش باشه اونوقت

نظری داشته باشین من خوشحال میشم بخونملبخند

 ژله ی خرده شیشه ...حتما تاحالا همتون صددفعه دستورشو دیدینچشمکتو خیلی ازوبلاگا هست...اینو دقیقا یه سال پیش درست کرده بودم و عکاسی کرده بودم‘ ازش,گفتم بذارم اینجا جاش خالی نباشهلبخند

 


من از ژله ی انگور و سیب استفاده کردم

البته یه نصف بسته ژله ی پرتقال هم داشتم اونم درست کردم

مواد لازم

یه بسته پودر ژله ی انگور

یه بسته پودرژله ی سیب

نصف بسته پودر ژله ی پرتقال

دو بساه پودرژله ی آلوویه ورا

بستنی یه لیوان

هر کدوم از پودرزله ها رو تو یه ظرف جدا بریزین و یه لیوان آب داغ بریزین روش و بذارین یه دیقه تو ماکروفر تا کاملا حل بشه ژله توش

 

یه کم که سرد شدن,من توی انگور و سیب هرکدوم نصف لیوان بستنی ریختم.ژله ی پرتقال رو هم فقط اب جوش

هر کدوم رو توی قالب بریزین و بذارین یخچال تا کاملا ببنده 

 

من قالب رو اول کار  آب زدم و گذاشتم تو فریزر ....

حالا ژله هایی که بستن رو از یخچال در اوردم و برش زدم  و توی قالب ریختم

دو بسته پودر ژله ی آلویه ورا رو طبق دستور روش آماده کنین ,فقط اب سردشو کمتر بریزین یه  خورده ,وقتی که کاملا خنک شد بریزین روی زله ها و بذارین تو یخچال یه سه چهار ساعتی بمونه.

قالب رو توی ظرف سروتون برگردونین و پشتش سشوار بگیرین تا دسر از قالب جدا شه

 

                                               نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٢٥ | ۸:۱٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.