تاحالا دیدین کسی عاشق پیازسرخ کردن باشه ؟متفکر

مننننن خیلییی دوست دارم...چشمکیه جورایی برام جذابهزبان

پیاز داغ ترد ترد عین چیپس 

 این روش سرخ کردن پیاز روازمادرشووور گرامی یادگرفتم

سعی کردم ازهمه ی مراحل سرخ شدنش عکس بگیرم تاکاملا گویاباشه براتون

 

 

 


اولین کاری که باید بکنین اینه که بعداینکه پیازارو پوست کندین سروته پیازوبگیرین....مخصوصا تهشو که وقتی دارین خوردمیکنین به هم نچسبن.

بعد بارنده یالمانی یابا چاقو برشای خلالی نازک بدین...هرچقدربرشاتون نازک باشه پیازداغتون تردتر میشه.من که دل وجرات کارکردن بااین رنده هاروندارم.باچاقو خلال کردم

روغن فراوان میریزیم تو یه ظرف گود...خساست به خرج نمیدیم تو روغن عینکنگران نباشید بعدش روغن باعصاره ی پیازداغ خواهید داشت که میتونم تو غذاهاتون مخصوصا اش وسوپ استفاده کنید که خیلی خوشمزه ش میکنه....روغن داغ میکنیم و پازارو میریزیم توش...

اینم مراحل سرخ شدن  

 

وقتی به این مرحله(عکس بالا) ازسرخ شدن رسید باید بردارین بریزین تویه ابکش فلزی که به اینصورت اماده کردین.

 

نگران نباشین ک کامله سرخ نشده چون تو همین ابکش یه درجه تیره تر میشه...بعداینکه ریختن تو ابکش باید بلافاصله بایه چنگال پیازارو پخش کنین تاروهم نباشن...اینکارباعث میشه پیازاتردشن وهمین که اون پیازایی که زیرمیمونن نسوزن

 

 یه کم که باچنگال زیرورو کردین بزارین تا روغن اضافیش خارج بشه...بعد به ظرف دیگه منتقل کنین و سبد خالی کنین براسری بعدی .من  برای سه چهار ماه فریزشون زمیکنم تاهمیشه دردسترس باشه...ولی تا یه سال هم میشه نیگه داشت تو فریزر.

 

                                       نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پایه ها


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۳ | ۱٢:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.