مگه میشه یه غذا با وجود ساده گی اینهمه خوشمزه باشه..مگه میشه؟مگه داریم؟زبان

خب البته این نظر من دیگه...شما رو نمیدونم.چشمکا

فک کنم از رو عکس کاملا مشخصه چی به چیه,حالا باز ما دستورشو میذاریم ,شاید یکی ندونه خبلبخند


من از رشته ی خونگی استفاده میکنم,بازاریارو دوست ندارم,

خیلی نازک میشن ومخلوطش با برنج فقط خوب میشه,بدرد این دمی نمیخوره.

من مقدار نمیگم,همه رو چشمی بقدری که دوست دارین بریزین.

رشته ی پلویی

عدس

پیاز داغ

سیب زمینی

روغن حیوانی

عدس رو از قبل خیس کنید و بذارید بپزه

رشته ها رو توی اب جوش اومده بریزین ,چون خود رشته ها نمک دارن ,من دیگه نمک نمیزنم.دو سه دقیقه بعد ابکش کنید.مواظب باشید خمیر نشه که خیلی زود میپزه.

ته قابلمه رو سیب زمینی بچینید .

بعد یه لایه رشته بریزین و روش یه کم عدس و پیازداغ,.همینطور لایه لایه ادامه بدین تا آخر

روغن بدین روش ,با روغن حیوانی محشر میشه,بعد بذارین تا دم بکشه.پخت زیاد لازم نداره همین که سیب زمینیاا سرخ شن کافیه.

به همین راحتی به همین سادگیاز خود راضی.با سالاد شیرازی میچسبه

                                        نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ماکارونی وپاستا , پلو وته چین


تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٦ | ٤:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.