سلام

نماز روزه هاتون قبوللبخند

نصف بیشتر ماه رمضون هم ردشد و انشالا که خداوند صبر و تونایی گرفتن بقیه رو هم به همه بده...انشالا

عرض کنم خدمتتون روانی یه دسر ترک هست,,همون بسبوسه ی عرب هاست,که با آرد سمولینا (ایرمیک)درست میشه,قبل دوتا دستور با آرد سمولینا(ایرمیک) براتون گذاشتم.اینجا و اینجا

روانی انواع مختلفی داره که این نوع ساده ش هست


مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

آرد 2 پ

آرد سمولینا یا ایرمیک 1 پ

شکر یک استکان

ماست 1 پ

روغن 1 پ

وانیل نوک قاشق

بیکینگ پودر 10 گ

برای شربت

شکر 4 پ

آب 4 پ

اول شربت رو آماده کنید و بذارید کنار.تا سرد بشه..شکر و اب رو توی قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید.وقتی چند دقیقه جوشید خاموش کنید.


تخم مرغ و شکر رو وانیل رو خوب باهم زن هم بزنید تا کرم مانند شود.ماست و روغن و هم اضافه میکنیم باز هم میزنیم.

 

مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و با لیسک به خورد مایه میدیم ...توی قالب چرب شده میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده. با دمای 180 درجه تا زمانیکه روش طلایی بشه...دقت کنید که مایه دوسوم قالبتون رو پر کنه.

بعد از اینکه از فر در اوردین.پنج دقیقه صبر کنید و شربت خنک رو بریزین روش و بعد اینکه دو ساعت در دمای اتاق  سرد شد بذاید یخچال.بهتره دو سه ساعت هم یخچال بمونه تا شربت کاملا جذبش بشه.با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.

خب باید بگم که این دسر در واقع یه کیک خیس هست و ممکنه به نظرتون اینهمه شربت براش زیاد باشه ولی خب دستور اصلیش و بافتش به این صورت هست.در واقع شربت بیشتر جذب ایرمیک میشه و نرمش میکنه.

و نکته ی دیگه این که میتونین به دلخواه هل و گلاب و زعفرون اضافه کنید بهش و ایرانیش بکنیدچشمک

 

 

                                   نوش جان!لبخند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٤/٤/۱٤ | ۳:٥٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.