سلام عزیزان

امیدوارم همگی حالتون خوب باشه

روز پدر رو به همه ی پدرای مهربون ودلسوز تبریک میگم ,انشالا که همیشه سایشون بالا سرمون  باشه.الهی آمین!

امسال همسر بنده هم درانتظار پدر شدن هستنزبانقلبزبانخیال باطلخیال باطلقلب

انشالا قسمت هر ک که میخواد بشهفرشته

این کیک سبیل رو چند ساله که مخوام درست کنم ,قسمت نمیشد,تااین که امسال دیدم که باید یه فکر دیگه کنم ,جوراب اینا کفاف نمیدهنیشخند


کیک اسفنجی رو من مثل همیشه بادستور خوب خانم طوروسیان یه روز قبل درست کردم,

فویل پیچیدم و گذاشتم یخچال.

اول از همه ی الگوی سبلو دربیارین و  بذارید کنار تا  آماده باشه.

 

برای تزیین کیک و نصف کردم و با شیر خیسش کردم,مابینش نوتلا و موز و گردو گذاشتم,نیمه ی دیکه ی کیک رو هم با شیر خیس کردم و گذاشتم روش

الگو رو بذارید روش و با چاقو برش بدید .نوارایی از کاغذ روغنی بذارید زیر کیکتون تا ظرفتون کثیف نشه,خامه کشی کنید,لازم نیست کاملا صاف بشه چون قراره گاناش بریزیم روش

تا آماده شدن گاناش بذارید یخچال.

برای درست کردن گاناش من یه پاکت خامه رو به روش بن ماری گذاشتم روی حرارت و وقتی روان شد و یه کم داغ شد شکلات خرد کرده رو میریزیم توش و از روی حرارت برمیداریم و پنج دقیقه میذاریم بمونه و بعد با ویسک هم میزنیم تا همه ی شکلات توش اب شه و یکدست شه,

وقتی از داغی افتاد میریزیم روی کیک و سینی رو میچرخونیم تا به همه ی جا ی کیک برسه.قاشق نزنین تا جاش نمونه.نوارهای کاغذ روغنی رو از زیر کیک بکشین و بذارینش یخچال تا زمان سرو تو یخچال بمونه

                                          نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۱٢ | ٤:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.