سلام دوستان و خوانندگان عزیز وبلاگم

شرمنده که این مدت اومدین سرزدین و دست خالی برگشتین.

یه مدت کسالت خودم و بعد هم شوک از دست دادن مادربزرگ نازنینمافسوسدست به دست هم داد تا نتونم این مدت و بنویسم .یه مدت هم که نمینویسی .دیگه دست ودلت نمیره.

خلاصه که الان اومدم تا دوباره بنویسم,امید که مستدام باشهچشمک

من این کتلت رو بادستور شف طیبه درست میکنم,یه کم کالریش بالاست ولی خوشمزه ست و سالی دوسه بار اشکالی ندارهچشمک


مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یک عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد سوخاری یک ق غ

کره  ی مذاب60 گرم

خامه سه ق غ 

جوز هندی یک شانزدهم ق چ

نمک و فلفل قرمز

فیله ی مرغ رو تو غذاساز میریزیم و لهش میکنیم

بعد بقیه ی مواد رو هم باهم اضافه میکنیم و دوباره دستگاه رو روشن میکنیم تا کاملا باهم مخلوط بشن

مخلوط آماده شده رو میذاریم یخچال به مدت یکی دوساعت تا کاملا خودش بگیره و بشه براحتی بهش فرم داد.میتونین از قالب کتلت هم استفاده کنید .

جوز هندی رو به هیچوجه از دستور حذف نکنید که طعم دهنده ی اصلی این کتلت هستش,بیشتر از مقدار گفته شده هم استفاده نکنید.بازنده

                                             نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ , پیش غذا , کتلت و کوفته


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/٥ | ٦:۳٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.