قبلا گفتم که چقدرعاشق پاستا و ماکارونی و انواع مشتقاتش هستم.قلبلازانیا هم سردسته شونه دیگه ...اصلا کیه لازانیا دوست نداشته باشه.چشمک


قبل اینکه بریم سراغ دستور,یکی دو نقطه رو عرض کنم:خیلیا از خشک شدن لازانیا گله میکنن, باید بگم یه پوشش از سس سفید روی لایه ی رویی مانع خشک شدن لازانیاتون میشه, ودیگه اینکه از حداقل روغن در هر مرحله استفاده کنید و گوشتتون کم چرب یا بدون چربی باشه ,چون وقتی میزان روغن از دستتون در بره,آخر سر یه غذای چرب و چیلی و دیر هضم تحویل میگیرین.خنثی

مواد لازم

ورق لازانیا یه بسته

گوشت چرخ کرده 300 گ

پیاز یک عدد

قارچ 10 عدد

رب دو قاشق

فلفل دلمه ای یک عدد

نمک و فلفل

برای سس

ارد دو قاشق

شیر دو لیوان

کره 30 گ

نمک و فلفل

اول از همه مایه میانی رو اماده کنید و بذارید کنار.

پیاز و خورد کرده و سرخ کنید و گوشت رو اضافه کنید .یه کم که سرخ شد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.قارچ رو اضافه کرده و اجازه بدید تا ابش کشیده بشه.رب و نمک و فلفل بزنید در ظرف رو بذارید تا مواد یه کم باهم پخته شن.

حالا اب نمک رو بذارین بجوشه و ورقه های لازانیا رو اضافه کنید و مطابق دستور روش بپزید و ابکش کنید.

برای اینکه سس سفیدتون خوشمزه بشه و بوی خام ارد نده حتما اردتون رو قبلش تفت بدین 

بعد کره رو اضافه کرده و یه کم دیگه تفت بدین و شیر و اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه و بجوش بیاد.نمک و فلفل بزنید و بذارید کنار

ته ظرفتون رو چرب کنبد یه لایه ورق لازانیا بچینید

سس سفید و روش بدین ,من کم ریختم تا خیلی سنگین نشه .شما خواستین میتونید یه لایه ی کامل با سس بپوشونین.

مایه گوشتی رو بریزید و سپس پنیر

همینطوری بچینید تا ورقه هاتون  تموم بشه .روی لایه ی اخر سس سفید بریزید و روی اون پنیر فراوان.

توی فر بذارید با دمای 180 درجه تا وقتی که سس بخوردش بره و پنیر آب شه,تقریبا به مدت نیم ساعت

                                      نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پیش غذا , گوشت , ماکارونی وپاستا


تاريخ : ۱۳٩۳/۱۱/٢٥ | ۱٢:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.