این دستور ومن چندسال پیش تو دفترم نوشتم,اونموقع که هنوز تو خط آشپزی نبودمچشمک

در واقع کیک هویج بود که من بصورت مافین درست کردم.خیلی بافت خوبی داره.

گلای روش هم رویال آیسنگهلبخند


مواد لازم 

تخم مرغ 5 عدد

شکر 250 گ

روغن مایع 150 گرم

شیر سه ق س

هویج رنده شده یک پ

گردو 80 گرم

آرد 300 گ

بیکینگ پودر 2 ق چ

دارچین به دلخواه

من مواد رو نصف کردم,تخم مرغ رو سه تا استفاده کردم.

تخم مرغ رو با شکر و روغن هم بزنید تا پف کند.

شیررو اضافه کرده و هم بزنید .

مواد خشک رو سه بار باهم الک کنید و در سه مرحله به مواد فوق اضافه کنید.حتما با لیسک هم بزنید.(من دارچین تو کیک دوست ندارم نریختم)

سپس هویج رنده شده و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و باز با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.

 

تو قالبی که چرب و آردپاشی شده بریزید یا مثل من توی قالب مافین

توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت...مطمینا دمای فرا با هم فرق میکنه.بعد از نیم ساعت چک کنید.

                       

                                        نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کیک و مافین


تاريخ : ۱۳٩۳/۱۱/٢ | ۸:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.