سلام 

خوبید؟

قالب جدید و دوست دارین؟صد بار عوض کردم,سوالبالاخره این به دلم نشست.لبخند

تازه میتونم بجای اون اسلایدا,عکس کارای خودمم بذارم.چشمک

عرض کنم خدمتتون,این بورک رو من چند سال پیش تو مجله ی آشپزی خانواده ی سبز دیدم.تو روغن سرخ میشه.بخاطر همین سالی دوسه بار بیشتر درست نمیکنم.پیراشکی تو فرو ترجیح میدم.اینم هر از گاهیی برا تنوع خوبهلبخند


مواد لازم

تخم مرغ یک عدد

شیر نصف پ

اب نصف پ 

نمک یک ق چ

آرد به میزان لازم

مواد میانی

گوشت چرخ کرده 500 گ

برنج دو پ 

آب چهار پ

پیاز دو عدد 

نمک و فلفل 

اول از همه این نکته رو باید بگم که آردتون باید آرد نان فانتزی باشه یا آرد چند منظوره که میتونین  از سوپر مارکت تهیه کنید.

برنج رو با آب, نمک و کمی روغن بصورت کته می پزیم,پیازها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی شه ,گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا بپزه,برنج پخته رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در ظرفی تخم مرغ و شیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم(این که میبینید مواد میانی من تو عکسای پایین فرق میکنه ,بخاطر اینه که من دوبار عکاسی کردم,یه بار همین مواد میانی تو دستور رو درست کردم ,یه بارم استانبولی که حاضر داشتم استفاده کردمچشمک)

نمک و کمی آرد رو اضافه کرده و هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه

از خمیر چونه هایی درست کرده و بصورت گرد باز میکنیم 

یک ردیف از مواد میانی روی آن ریخته و لبه ی دیگه ی خمیررو روی آن اورده 

وبا یک نعلبکی یا دالبر برش میزنیم.سعی کنید مواد داخلشو فقط یه ردیف بریزید که وقتی تا میکنید تخت باشه و توی روغن یکسان سرخ شه.و دورشم شکل ندید و همینجوری ساده بپیچید بهتره .همینطوری که میبینید ,من اینارو رعایت نکردم ,یکسان سرخ نشده .

در روغن هر دو طرف رو سرخ میکنیم.

 

                                          نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , پیش غذا , گوشت


تاريخ : ۱۳٩۳/۱٠/٢٥ | ٥:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.