سلام دوستای گل

یلداتون پیشاپیش مباااارکلبخند

چیکارا کردین؟من این بیسکویت قوقولیاا رو درست کردمقلب

بعضی چیزا همیشه گوشه ی ذهنم هستن که میخوام درست کنم.ولی موقعیتش پیش نمیاد.یکیش همین بیسکویت و تزیین بیسکویت بود که بالاخره عملی کردم.لبخند یعنی خیلییییی باحال بوداااا,حتما امتحان کنید.نشستم به تزیین اصلا نفهمیدم کی 3_4 ساعت گذشت.چشمکبازم درست میکنم  حتمااقلب

 

 


متاسفانه من نتونستم از مراحل کار عکس بگیرم

بیسکویت هارو  چند روز قبل بادستور بیسکویت ساده ی خانم طوروسیان و زنجبیلی درست کردم.

دستور عینا نقل قول خانم طورسیان میباشد. "دستور خوش قلق من برای بیسکوئیت ساده که بتوان آنرا با هر قالبی آماده کرد : آرد قنادی 350 گرم - کره یا مارگارین منجمد 150 گرم - پودرقند 100 گرم - تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل . طرز تهیه : آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند اگر لازم بود آنها را تزیین کنید ، از کرم رویال رنگ شده استفاده نمائید . اگر خواستید می توانید این بیسکوئیت را با طعم زنجبیل ، زنیان ، بادام یا هر اسانس دیگر و یا کاکائویی تهیه نمائید."

و برای تزیین بیسکویت ها رویال آیسینگ درست کردم کهیک عدد سفیده ی تخم مرغ رو با وانیل  زدم تا پفکی بشه بعد یه لیوان پودرقند اضافه کردم و دوباره هم زدم.با رنگای خوراکی رنگ کردم.سه طیف رنگ سبز,قرمز,سفید و سیاه.

هررنگ رو تو یه  قیف ریختم و سرشو پیچیدم تا هوا نخوره و خشک نشه.

 

 

 

 

 

اول حاشیه ی سبز پوست هندوانه رو کشیدم.با سبز کم رنگ خطهای روی پوست رو با خلال دندون کشیدم.بعد لایه ی سفید رو

راستی برای رنگ قرمز ,چون میخاستم روی بیسکویت رو پر کنم,رویال آیسینگ رو با دو سه قاشق مرباخوری آب روانترش کردم تا راحت روی بیسکویت پخش شه.

هسته های هندونه رو با خلال دندون کشیدم.خطهای رو هندونه ی درسته رو هم با سبز تیره زدم.

من بار اول که بیسکویت درست کردم فقط ساده قالب زدم.سری دوم که دوباره درست کردم همونطوری که توی عکسا میبینید سه مدل دیگه هم قالب زدم که یکیش گاز زده و یکیش هندونه ی درسته و اون یکی هم یه قاچ مثلثی بود.تو عکس زیر مشخصترن

دو روزه کاملاا خشک میشن.

 آموزش رو  بطور مصور میتونین اینجا وبلاگ شف طیبه ی عزیز ببینید.

امیدوارم یلدای خاطره انگیزی رو در کنار خانواده داشاه باشین.هوراقلب


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: بیسکویت


تاريخ : ۱۳٩۳/٩/٢۸ | ۳:٥٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.