تواین مدت به هیچ وجه حس نوشتن بهم دست نمیدادافسوس

شاید رخوت و سستی وپاییزی بود یاکلا بی حوصلگی همینجووریسوال

 نمیدونم حتی به کله م زد کلا درشو تخته کنم

خلاصه که یک ماه و اندی اینجوری  گذشت و من الان خدمتتون هستمملبخندقلب

امیدوارم حضورم مستدام باشهه از این به بعدمژه

خب بریم سراغ خوشمزه مون 


مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یکعدد

تخم مرغ یکعدد

آرد سفید

آرد سوخاری

نمک و فلفل و پودرسیر

سیبزمینی 250 گ

شیر1/2 پ

کره 50 گ

بعد اینکه مرغ رو فیله کردین...بذارین رو تخته, دستتونو بذارین روشو از پهنا برش بدین.


روش کیسه فریزر بندازین و با بیفتک کوب کمی بزنید


یکی دو ساعت با نمک وفلفل و پودر سیر و زعفران مزه دار کنین،

حالا سه تا بشفاب بذارین جلوتون تو یکی آرد سفید.تو دومی تخم مرغ هم زده و کمی نمک زده،و تو سومی آرد سوخاری ریخته

سینه های مرغ رو اول تو ارد سفید بعد تو تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنین و  توی روغن داغ هر دو طرف رو سرخ کنید.


کمبود عکس مرحله به مرحله دارییییم,شرمندهخجالت

من شنیسل رو با پوره ی سیب زمینی ترجیح میدم بجای نون یا برنج.بغل

 برای درست کردن پوره, سیبزمینی رو با نمک بذارین خوب بپزه بعد رنده ش کنین یا از الک ردش کنین من اینو از شف طیبه یاد گرفتم واقعا خیلی نرم ولطیف میشه امتحان کنین تفاوتشو متوجه میشین .پوره تو دهنتون آب میشهلبخند

چه خوشگلللل میشهههبغل

بعد بریزین توی قابلمه وبذارین روی حرارت و یه کم تفت بدین تا آبش تبخیر بشه


وبعد شیر و کره  رو اضافه کنید و هم بزنید تا بخور ش بره و پوره از ظرف جدا شه.منم به توصیه ی شف طیبه فلفل سفید اضافه کردم بهش.طعمشو عالی میکنه.


یه کم از پوره میذارین رو یه تیکه از شنیتسل و نووووش جان میکنیینچشمکزبان

 

                                   نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/٢٩ | ٦:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.