سلام دوستای گلم

پست امروزم کیک تولده که برا تولد دادشم درست کردملبخند.خیلی مقبول واقع شد.قلبخجالتقیافه ی نهایش این نبود ولی خب نتونستم از تزیین نهاییش عکس درست و حسابی بگیرم.بخاطر همین این عکسو گذاشتم.عکسای  تزیین نهایی رودر ادامه ی مطلب میتونین ببینین


 کیک اسفنجی رو مثل همیشه با دستور خوب خانم طوروسیان درست کردم.اینجامیتونین دستور کیک اسفنجی رو ببینید

دو تا سه تخم مرغی تو قالب 23 سانتی درست کردم.

من اول برامدگی رو کیکا رو بریدم و دورشون رو صاف کردم,

نوارهایی از کاغذ روغنی ببرین و زیر کیک بچینین تا ظرف سروتون کثیف نشه بعد ازاتمام کار میتونین از زیر کیک بکشید.

یه قاشق خامه گذاشتم وسط ظرف,یکی از کیکا رو گذاشتم روش و با ابمیوه مرطوبش کردم.بعد یه لایه خامه کشیدم و گردو  وموز گذاشتم,کیک دومی رو هم با آّمیوه خیسش کردم و گذاشتم روی کیک اولی.بعد دوباره روی کیک روهم امیوه زدم.رو کیک رو با خامه کاور کردم.

 

برای دور کیک من از گاناش استفاده کردم.یه پاکت خامه رو ریختم تو ظرف و بصورت بن ماری گذاشتم روی حرارت.بعد اینکه از اطراف شروع به جوشیدن کرد شکلات رو ریختم توش از روی حرارت برداشتم یه کم صبر کردم و بعد همش زدم تا کاملا روان بشه .بعد ریختم توی قیف و روی حاشیه کیک ریختم. دست نمیزنیم تا خودش روون بشه.

 

روی کیک که ماسوره زدم,شکلات رو رنده کردم و رختم وسطش.خب اول به همین تزیین بسنده کردم.

 

ولی بعد دیدم که به دلم نمیشینه....رنگش کم بود...چشمکگلابی و شلیل رو با چاقو خیلی نازک برش زدم و چیدم روش.که خیلی خوشگلتر شد.این عکس اخری رو با گوشی گرفتم . 

 

                      نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


تاريخ : ۱۳٩۳/٦/۱٦ | ٥:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.