مواد لازم

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گ

نمک و فلفل و ادویه

فلفل دلمه ای 1 عدد

رب 1 ق غ

ماست 3 ق غ

روغن 3 ق غ

خمیر یوفکا

زرده تخم مرخ برا رومال

 

خب اول مایه ی داخل بورک رو اماده میکنیم.

پیازو خورد کرده و با کمی روغن توی تابه میریزیم و تفت میدیم.

گوشت رو اضافه کنید ,بعد اینکه یه کم تفت خورد نمک و فلفل و ادویه و رب هم بزنید واجازه بدید تا بپزه و آب اضافیش به خوردش بره.

ماست و روغن مایع رو مخلوط کرده و بذارید کنار

خمیر یوفکا رو باز کنید...خمیر من از این گرد کوچیکا بود

از مخلوط ماست و روغن با برس رو خمیر بمالید.

یه قاشق از مواد گوشتیمون میذاریم حاشیه ی خمیر

کناره های خمیررو میاریم روش و رول میکنیم

همه رو به این شکل بپیچین و توی سینی فر بپیچین و روش زرده تخم مرغ بمالین و کمجد بپاشین

تو فر گرم شده با دمای 180 درجه بذارید....وقتی روش طلایی شد از فر خارج کنید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , گوشت , پیش غذا , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩۳/٤/٢٩ | ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.