بنظرمن که خوشمزه ترین حلوا ,همین حلوای بادومهقلب

تو دهنت که میذاری پودر میشه,طعم هل و تیکه های بادوم و گردو که زیر دندونت حس میکنی..خیلی دلچسبه..بغل

 


این حلوا خیلی تو تبریز معموله.وتو ماهه رمضون پای ثابت سفره های مهمانی افطاره.البته اینجا به اسم حلوای کفگیر معروفه،من برای اینکه اندازه ی دقیق بدم بهتون ,از سایت روزمنو کمک گرفتم که مهرانه ی عزیز زحمت کشیدن و دستورشو از خانم پرستو احمدی گذاشتن ,بهمراه نکاتی که خودشون اضافه کردن.لبخند

مواد لازم 

آرد سفید قنادی 250 گ

پودز قند175 گ

کره130 گ

هل 1تا 2 ق س

زنجبیل  یک چهارم ق چ

گردو 30 گ

بادام پوست گرفته و خورد شده 50 گرم

اول از همه بادوم رو پوست بگیرید و خوردکنید طوری که زیر دندون حس شه.

گردو رو هم همینطور. 

میتونین فقط با گردو هم درست کنید،وبادومو حذف کنید

آرد رو درتابه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامیش از بین بره.اگه میخاین حلواتون سفید و خوشرنگ باشه ،شعلتون باید ملایم باشه و بمدت تقریبا ۴۵دقیقه مدام هم بزنید.رنگ آرد نباید عوض شه.

 

بعد کره رو اضافه کنید و بمدت پنج دقیقه هم با کره تفت بدهی

 

 بعد این مدت پودر قند هل و زنجبیل و گردو بادام رواضافه منید وخوب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن،اگه همزدن با قاشق سختتونه میتونه با کف دست موادرو به خورد هم  بدین.

 

راحتترین راه برای سرو این حلوا استفاده از اسکوپ بستنی هست.

 

یا اینکه میتونین به شکل سنتیش سرو کنید،یعنی توی تابه جمع منید وبا کفگیر بذارید توی ظرف سروتون،که اسمش(حلوا کفگیری) از همین جا میاد،راه سوم هم اینه که تو یه سنیی لبه دار فشرده کنین و بعد بصورت مربع یا لوزی برش بزنین.که یه کم سخته و ممکنه حلواتون پودرشه,برای اینکه حلواتون تو این حالت منسجم تر باشه باید کره رو بیشتر بریزین,که اینم از تردی حلوا کم میکنه...بهر حال انتخاب با خودتونه.من که همین روش اول رو ترجیح میدم.

حتما درست کنید.پشیمون نمیشیدچشمک 

 

 

                                     نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا , سفره ی رمضان , دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٤/۱٥ | ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.