برخلاف اسم سختش،درست کردنش خیلی راحتهلبخند

 


مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یکعدد

سیر یک حبه

پیاز یکعدد

قارج ٨عدد

شیر نصف لیوان

آرد یک ق غ سرصاف

خامه 2 ق غ 

 نمک و فلفل

  بیازرو خلالی کنید و یه کم کره و روغن تو ماهیتابه بریزید ،پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و یه کوجولو سرخ شن،

 

اگه دوست داشتین میتونین یه حبه سیر رو هم تو این مرحله به پیاز اضافه کنین

بعد سینه ی مرغ رو که خلالی برش زدین اضافه کنید و هم بزنید تا رنکش عوض شه

 

ارد رواضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخوره و بوی خامیش بره.،

 

 

شیر رو اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا به خوردمرغ بره.

 

قارج رو هم جدا با کره تفت بدین.و بهش اضافه کنید نمک و فلفلشو میزون کنید.

خامه رو افزوده و هم بزنید و خامو ش کنید.

به همین راحتیچشمک

 

 و با سیب زمینی کریسپی نوش جان کنیدخوشمزه

                                        نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ , پیش غذا


تاريخ : ۱۳٩۳/٤/۱ | ۳:۳٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.