کیک معطر و خوشبووو....قلب

وقتی تو فره بوی هل و گلاب آدمو  مست میکنه.

من دستور این کیکو خیلی وقت پیش تو دفترم نوشتم...

اگه اشتباه نکنم از مامی سایت برداشتم.

خب زود بریم سراغ دستووورلبخند


مواد لازم

تخم مرغ 5 عدد

شیر 1 پ

روغن 1 پ سرخالی

شکر 2 پ

هل 1 ق س

گلاب 2 ق س

زعفران

آرد 3 پ

ب پ 1 ق م

جوش شیرین 1 ق چ(من جوش شیرین رو حذف و بیکینگ پودر رو دوبرابر کردم) چ

اول از همه قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و بذارید کنار

.من وقتی دارم کیک درست میکنم ,اول همه ی مواد رو اندازه میگیرم و میذارم دم دستم...بعد قالبمو چرب و ارد پاشی میکنم و میذارم کنار..آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط میکنم و سه بار الک میکنم ..قبل از شروع به همزدن مواد هم فررو روشن میکنم...تا گرم شه...وبعد ادامه ی کار 

زرده و سفیده رو از هم جدا کرده...سفیده را باهم زن بزنید تا خوب پف کنه...بذارید یخچال...

 

زرده و شکر رو با همزن بزنید تا کشدار شود

روغن و شیرو گلاب و هل را با فاصله اضافه کنید و هردفعه خوب هم بزنید.

زعفران رو هم اضافه کنید باز خوب هم بزنید

 

همزن و بذارید کنار و بالیسک سفیده رو در سه نوبت  به خورد مایع بدین...دقت کنید که باید مواد رو فولد کنید...یعنی اززیر مواد رو بیارید رو ...مثل اینکه دارید تا میکنیید....دراینصورت پف سفیده نمیخوابه...

 

بعد ارد رو در دو یا سه مرحله روی مواد الک کنید...و باز به همونصورت بالیسک فولد کنید

بعد اینکه خوب مخلوط شد بریزین توی قالب و بذارید توی فری که بادمای 180 درجه گرم شده

 

همونطوری که میدونید تا بیست دقسقه نباید در فرو بازکنید... بعد از 45 دقیقه چک کنید اگه پخته بود فرو خاموش کنید,و اجازه بدید یه کم توی فر سرد شه بعد بیارید بیرون و بعد اینکه کاملا سرد شد برش گردونید .

این کیک علاوه بر طعم و عطر عالی بافت خیلی سبکب هم داره.حتما امتحان کنید.چشمک 

 

                                                     نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کیک و مافین


تاريخ : ۱۳٩۳/٢/٢۳ | ۱٢:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.