سلااااام

من اوومدملبخند

فک کنم بیشتر از دو ماهی میشه که نیستم

تو این مدت حسابی سرم گرم بود

چندتا اتفاق خوب و خوشایند برام اتفاق افتاد که دیگه وقت نوشتن نداشت

سال 93 شروع خوبی داشت برای من ,امیدوارم برای همه ی شما هم اینطور بوده

باشه .قلبقلبقلب

خب بریم سراغ خوشمزه ی این پستمون,مخصوص اونایی که عشق خمیربازیینلبخند


من تو این چندسال عمر آشپزیم همیشه بااین دستور خمیر درست کردم

هیچ وقت هم تاحالا به مشکل برنخوردم...خیلی خمیر خوش قلقی هست

مواد لازم

تخم مرغ 1 عدد

شیر یک پ

روغن نصف پ

خمیرمایه یک ق س

 نمک 1 ق چ

شکر 1 ق چ 

ارد 3 پ

مواد میانی

سینه ی مرغ نصف یک عدد

گوجه

فلفل دلمه ای

نمک و فلفل و پودرسیر

 شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید.مایه ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد.دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.

 

روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده

 

و ارد رو بتدریج بهش اضافه کنید.تا زمانیکه به دستتون نچسبه.ممکنه همه ی ارد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه میکنین.

 

خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه صدبار بکوبین روی میز کارتون.

 

خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.

 

تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.

سینه ی مرغ رو خلال برش زده ...گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خورد میکنیم. 

 

توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم.و تفت میدیم .نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.

 

سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.

در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.

مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.

 

خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم  ,ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم.مثل عکس چندتا برش میزنیم

از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم

 

 

 

 زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم

 

توی فر گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم.تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.

                                             نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ , نان وخمیرها , پیش غذا


تاريخ : ۱۳٩۳/۱/۳٠ | ٢:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.