شیر برنج ,یه دسر قدیمی و خوشمزهچشمک


مواد لازم

برنج یک چهارم پیمانه

شیر 8 لیوان

هل 1 ق چ

عسل

خب شیر برنج به دو حالت پخته و سرو میشه...یکی اینکه شکر رو حین پخت بریزین یااینکه بدون شکر بپزین و موقع صرف کردن با هرچیزی که ترجیح میدین شیرینش کنین.

 

من به شخصه دومی رو ترجیح میدم و به شما هم توصیه میکنم.چون مزه ش زمین تا اسمان با اولی فرق میکنه.چشمک

برنج رو از قبل خیس کنید .

نصف شیررو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم و میذاریم آروم با حرارت کم برنج بپزه 

 

بعد یه ساعت که شیر بخورد برنج رفت هل رو اضافه میکنیم و بعد نصف دیگه ی شیر

 

 

 

و با حرارت کم اجازه میدیم تا برنج کاملا بپزه و با شیر یکدست بشه.مدت زمان طولانی پخت و حرارت کم باعث میشه که برنج کاملا در شیر حل بشه.شیربرنج رو توی ظرفای سروتون بریزین و بعد اینکه خنک شد توی یخچال بذارید .وحتما توصیه میکنم خنک میل کنین.غلظت شیربرنجتون دست خودتونه.من رقیق دوست دارم.

 

میتونین با عسل یا مربا و یا حتی شهد شیرینش کنین.

من عسل رو ترجیح میدم. 

 

 

                                          نوش جان!لبخند 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٢/۱۱/٥ | ۸:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.