اگه عاشق عطر  طعم نسکافه هستین این شیرینی خوشمزه رو از دست ندید

که عطر نسکافه مستتون میکنهقلب

 

 


دستور این شیرینی از خانم مطهره سیاح هست،که دوستان تو سایت روزمنو قرار دادنن. مواد لازم

کره 225 گرم

پودرقند 50 گرم

وانیل 1/4 ق چ

آردسفید 225 گرم

نشاسته ی ذرت 50 گرم

نسکافه 2 ق چ

آب جوش 1 ق غ

من با نصف مواد درست کردم 

کره رو از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

پودر قندو وانیل رو بهش اضافه کنید و باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود

درظرف دیگری نسکافه رو توی اب جوش حل کرده و مخلوط بالا اضافه کرده و تقریبا 4 دقیقه هم بزنید.آب جوش بیشتر  از مقدار گفته شده نباشه.مشغول تلفن

آرد ونشاسته ی ذرت رو باهم مخلوط کرده و یه بار الک کنید.وباالک به تدریج به مواد قبلی اضافه کنید.وبا دورکند هم زن هم بزنید.بعد از تموم شدن آرد,با حداکثر دور همزن بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

 

 سپس خمیر رو توی قیف بریزید .کاغذ روغنی رو توی سینی فر بندازید و یااینکه سینی رو خیلی کم چرب کنید.قیف رو عمود بر سینی قرار داده و شکوفه بزنید.

من از این ماسوره استفاده کردم.

 

بعد سینی رو بمدت 15 دقیقه توی یخچال قرار بدید.

 

 فررو با دمای 170 درجه حداقل 15 دقیقه قبل گرم کنید.

شیرنی ها رو در طیقه ی وسط فر بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شن.

بعد از این مدت از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شن...بعد از سینی جدا کنید.

 

                                             نوش جان!لبخند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩٢/۱٠/٢۱ | ۸:۳۳ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.