من و اقای خونه عاشق این غذاییم خوشمزه

تررررش تررررش....

اینو من ازخالم یاذگرفتم ایشونم ازسامان گلریزاز خود راضی  

 


موادلازم

نصف یک عددسینه ی مرغ

سس انار یک فنجان

گردو هرچقدربیشتربهتر

نمک

اب نارنج (من نداشتم نریختم شمااگه دارین بریزین که  فوق العاده میشه) 

این غذا دستورخیلی راحتی هم داره

گردو ونمک وسس انارروتو یه ظرف میریزیم وهم میزنیم

 

  1. سینه ی مرغ خردشده روبه این سس اضافه میکنیم ویکی دوساعت تو یخچال استراحت میدیl
  1. یکم روغن میریزم تو قابلمه من خیلی کم کره هم زدم... 
  2. سینه ی مرغ خردشده رواضافه میکنیم وحرارت ویکم زیاد میکنیم تامرغ اب نندازه.اگه دوست دارین خورشتتون ابکی باشه میتونین یکم اب جوش اضافه کنین وبذارین یکی دودقیقه بجوشه.وگرنه همینطوری هم درعرض کمتراز5دقیقه اماده است
  3. میتونین بجای سس انار از دو سه قاشق رب انار رقیق شده هم استفاده منین.ولی باسس انار یه چیز دیگه ست.

 خورشت اماده است.با برنج و خلال سیب زمینی سرو کنینقلب.   

 

    لبخند !  نوش جان                                              


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: خورشت , مرغ


تاريخ : ۱۳٩٢/۳/٢۱ | ۸:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.