این خرشت تو تبریز با دوتا اسم معموله.

بعضیا خورشت سبزی و بعضیا هم قورمه سبزی تبریزی میگن.

چون باقورمه سبزی معمولی فرق داره....سبزیش فقط تره و جعفریه...خب بریم سراغ دستور تا تفاوت دیگشم متوجه بشید..لبخند

 


مواد لازم

تره و جعفری نیم کیلو(پاک نشده)

پیاز یک عدد 

گوشت 8 تیکه

لوبیا نصف لیوان

ابغوره نصف لیوان

شنبلیله خشک 1 ق غ

پره ی 7 عدد لیمو خشک

ادویه خورشتی(من پودر تخم گیشنیز,پودر گل محمدی و زنجبیلو فلفل سیاه میزنم)

بایدبگم تو دستور اصلیش شنبلیله نداره,میتونین به دلخواه اضافه یا حذف کنین.

واکثرا لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه  ولی من از لوبیا قرمز هم استفاده میکنم. 

اول از همه گوشت و لوبیارو جدا بپزید و بذارید کنار.

سبزی رو پاک کنید و ریز خورد کنید .بشورید و آبکش کنید تا آبش بره. 

پیاز رو ریز خرد کنید ,روغن رو توی قابلمه بریزید و پیازرو بهش اضافه کنید.

خوب تفت بدید

 

سبزی رو بهش ااضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک شه

 

 شنبلیله خشک رو اضافه میکنیم و یه  تفت کوچولو بعد رب و ادویه ها ...

 لوبیا ی پخته و گوشت رو هم با ابش اضافه میکنیم و هم میزنیم

پره ی لیمو و ابغوره رو هم میریزیم و یه هم میزنیم و میزاریم تا خورشتمون جابیفته.

 

 

 

من که خودم به شخصه این نوعش رو به اون یکی ترجیح میدم لبخند

هم راحتتره هم خوشمزه تراز خود راضی وهم اینکه سریعتر از نوع دیگه حاضر میشه و لازم نیس چند ساعت روی حرارت باشه.

 

                                         نوش جان!لبخند       

                                    

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: خورشت , گوشت


تاريخ : ۱۳٩٢/۱٠/۱ | ۱٠:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.