تزیین کیک یکی از لذت بخش ترین کاراست واسه من...درسته یکم دنگ و فنگش زیاده 

ولی بعدش که نتیجه ی کارو میبینی و واکنش اطرافیان کیفور میشیاز خود راضی

این کیکو من برا تولد آغای خونه درست کردم

که همیشه مشتاقه که من کیک تولد و خودم درست کنممتفکر

متاسفانه من نتونستم زیاد رو عکاسی از مراحل کار تمرکز کنم.کلا شک داشتم که اصلا بذارم تو وبلاگ یا نه!

چون وقت کافی نداشتم و من دستم کنده متاسفانه ...واقعا کار سختیه که هم عکاسی کنی هم  تند باشی که یه موقع خامه ت شل نشه...عکسایی هم که بعدا از کیک گرفته شده همین دوتا درست حسابی بودن.بخاطر کیفیت بد عکس و گویا نبودنشون معذرت میخام.ابرو

 


خوب در اوردن کیک اسفنجی کار سختیه...یه کم ظریف و حساسه.باید موبه مو مراحل رو با دقت انجام داد.من کیک اسفنجی رو همونطور که قبلا گفتم همیشه با دستور خوب خانم طوروسیان درست میکنم.همیشه هم نتیجه ی خوبی گرفتم.البته پفش بیشتر از این باید میبود ولی خب قالب من ارتفاعش کمه ,درنتیجه ازاین بیشتر نشد.

تخم مرغ خنک 6 عدد

ارد قنادی 300 گرم

پودر قند 300 گرم

آب جوش نصف پیمانه

نمک نوک ق چ

بیکینگ پودر 1 ق چ سر صاف

وانیل نوک کارد

فرروی 140 درجه ی سانتی گراد گرم شود

من با نصف مواد درست کردم توی یه قالب گرد 23 سانتی.

کف قالب کاغذ روغنی  انداختم.فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانت چرب کردم.

آرد و نمک و ب پ رو سه بار باهم الک کردم. 

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.میدونید که خیلی مهمه که ذره  ای از زرده وارد سفیده نشه .پره های همزن هم باید کاملا تمیز باشند...

سفیده های تخم مرغ رو بزنید تا جایی که کاملا پفکی بشه

 

بعد نصف پودر قند رو بهش اضافه کنیدو دوباره هم بزنید .بذارین داخل یخچال.

زرده تخم مرغ و با وانیل و بقیه ی پودرقند بزنید و بعد اب جوش رو کم کم اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا تخم مرغ پخته نشه

 

 بعد سفیده رو فولد کنین توی زرده من توی سه مرحله این کار کردم که پف سفیده نخابه.با لیسک از زیر به رو مواد رو هم میزنین

 

بعد آرد  رو کم کم رو مواد الک کنین ..یک باره نریزین...

متاسفانه همونطوری که گفتم من نتونستم از همه ی مراحل عکس بگیرم

وقتی خوب مخلوط کردین توی قالب بریزین...بمدت 40 تا 50 دقیقه توی فر قرار بدین.

با خلال دندون تست کنین.اگه تمیز در اومد فرو خاموش کنید.من یه کم گذاشتم تو فر در باز تا خنک بشه بعد دراوردم

کیک اسفنجی به اطراف قالب میچسبه با چاقو دور کیک رو از قالب ازاد کنین و کیک رو برگردونین.کاغذ رو از رو کیک جدا کنین.

 

کیک رو بپیچین توی فویل و بذارین یخچال تا فردا تزیینش کنین.

کیک رو برش بزنین بسته به ارتفاع کیکتون من به دوقسمت برش زدم.

یه قاشق از خامه رو وسط ظرف سروتون بذارین بعد کیک رو روش قرار بدین تا ثابت بشه و تکون نخوره.

 

نوارایی از کاغذ روغنی دور کیک بچینن بااین کار  ظرف سروتون کثیف نمیشه  بعدا راحت میتونی کاغذارو اززیر کیک بیرون بکشین.

 

روی کیک را با اب اناناس خیس کنید

 

روش یه لایه خامه کشیدم و موز و گردو اناناس چیدم

 

لایه ی دیگه ی کیک رو هم با اب اناناس خیس کردم و  روش گذاشتم.

در اخر روی کیک رو هم خیس کردم.

با خامه خوب  کاور کردم .

من هر دفعه مقداری از خامه رو بیرون گذاشتم و باهاش کار کردم تا شل نشه.

کیک کاور شده رو بذارین یخچال تا خامه یکم خودشو بگیره و برای تزیین نهایی اماده بشه.

من خامه رو بارنگای خوراکی به سه رنگ در اوردم , وبا ماسوره ی ساده و با قاشق  مثل عکس که میبینین تزیین  کردم...به خوشگلی عکس که نشده ولی خب قابل تحملهابله

 

 

 

کیکای تولد عزیزانتونو خودتون درست کنین و لذت ببرین.

اصلا سخت نیست,فقط یه کم جرات میخاد و ذوق!

 

                                                نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


تاريخ : ۱۳٩٢/٩/۱٧ | ۸:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.