غذای خوشمزه ی جنوبیا و عربا که این ورام خیلی طرفدار داره.از خود راضی

 


خب اصل دستور فلافل یکیه...ولی هر کس بنا به ذایقه ی خودش توش دخل و تصرف

میکنه.من قبلا بدون بلغوردرست میکردم تااینکه یه بار که  آقای همسر ازبیرون گرفته بود

دیدم توش بلغورریز هم داره...ازاونموقع بعضی وقتا بلغور هم اضافه میکنم.شمااگه خواستین میتونین حذفش کنید.

خب بریم سراغ مواد لازم و دستور

نخود نیم کیلو

سیب زمینی یکعدد متوسط

پیاز یک عدد بزرگ

جعفری 3 ق غ

بلغور ریز سه ق غ

نمک و فلفل فراوون

ادویه شامل زیره ,پودرتخم گیشنیز,زردچوبه

سیر 4 حبه یا یه ق م پودر سیر

نخودرو دو روز خیس کنید و تو این مدت چند بار ابشو عوض کنین...بعد بریزین تو ابکش تا ابش کاملا بره و چرخش کنین

بلغورو بریزین تو کاسه و تا جایی که روشو بگیره اب بریزین ,بذارین کنار تا آب به خوردش بره

سیب زمینی و پیاز رو رنده کنین وآبشو خوب بگیرین ,بلغور رو هم آبکش کنین و فشار بدین تا اب اضافیش خارج بشه.همراه جعفری ریز خورد شده و سیر له شده به نخود اضافه کنید.

 

نمک و فلفل و ادویه ها رو هم اضافه کنین و مواد رو خوب ورز میدیم و میذاریم یخچال به مدت دو ساعت...بعد از یخچال در اورده و با قالب فلافل یا با دستتون بهش شکل بدین.اگه با قالب درست میکنین قالبو یه کم چرب کنین,فنرشو با دستتون بکشین ,یه کم از مخلوطتون باقالب بردارین و با قاشق صاف کنین و توی روغن داغ بگیرین و فنرشو رهاکنین تا  توی روغن بیفته.

اگه با دستتون کار میکنین  اندازه ی گردو بردارین و با دستتون یه کم پهن کنین,زیاد نازک نکنین چون بعد سرخ شدن خشک میشه

 

روغنتون حتما باید داغ باشه وگرنه فلافلتون وا میره

 

بعد اینکه هر دو طرفشو سرخ کردین بذارین روی حوله ی اشپزخونه تا روغن اضافیش گرفته بشه.

 

میتونین با کاهو گوجه و خیارشور ویا جعفری نوش جان کنین.ولی چون فلافل یه کم خشک هست من خودم با سسی که درست میکنم ترجیح میدم

برای سس  خیارشورو رنده میکنم و اویشن ,شوید خشک ,پودر سیر و فلفل میزنم یه قاشق سس و سه چهار قاشق ماست میزنم  و هم میزنم ... 

 

 

 

 

                                             نوش جان!لبخند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کوکو , کتلت و کوفته


تاريخ : ۱۳٩٢/۸/٢٦ | ۱۱:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.