خیلیاتون حتما درست میکنین...منم برای اینکه یه عالمه بال و کتف مرغ رو دستم نمونه اینطوری از دستشوون خلاص میشمچشمک

البته خب  خوشمزه هم میشه....

 


مواد لازم

بال مرغ

برنج دو پ

نمک و فلفل و زعفران

سیب زمینی

ما چون پوست مرغ و نمیخوریم فقط از کتفش استفاده میکنم معمولا...تازه پوست اونم با مصیبت میکنم.خنثی..بال هارو مزه دار کنین با نمک و فلفل و زعفران دم کرده غلیظ...بمدت حداقل یه ساعت....

 

ته قابلمه کمی روغن بریزین ...بالهارو بچینین...واگه خواستین چند برش سیبزمینی  هم میتونین بذارین...محلول زعفران رو هم بریزین رو بالا

برنج رو که کته کردین (من برنج رو با سه پیمانه اب و نمک گذاشتم رو حرارت وقتی ابش کشیده شد خاموش کردم )بریزین رو بالها و با پشت کفگیر فشاربدین...اخر سر روغن بریزین رو برنج و بذارین روی حرارت ملایم به مدت یه ساعت تا هم  دم بکشه و هم بالها سرخ بشه...

 خیلی راحت و ساده و خوشمزهلبخند

 

                                           نوش جان!لبخند           

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پلو وته چین , مرغ


تاريخ : ۱۳٩٢/۸/۱٤ | ٧:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.