سلاااااام دوستاااای گلم

اووووف بالاخره اومدم

دلم تنگولیده بود قلبقلبقلب

همه ی مشکلات رفع شده بالاخره

ازدوست خوبم  سمیه ی عزیزم هم تشکر میکنم که بهم کمک کردقلب

با یه پست خوشمزه  اووومدم 

به نظر من که هرچی که باارده درست شه بی برو برگرد خوشمزه میشهخوشمزه

 دستور این کیک رو از وبلاگ لذت آشپزی هانیه ی عزیزم برداشتم.نمیدونم چرا نمیتونم لینک بذارم...وبلاگشون تو لیست دوستان هست...میتونن ببینین...

دستت درد نکنه هانیه جون ...قلبمن که مشتری دایمیش هستمخوشمزه

 


 

ارد 1/5 پ

شکر 1 پ

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1/2 پ

ارده 1/2 پ

روغن 1/2 پ

وانیل نوک کارد

ب پ 1 ق م

کنجد به مقدار دلخواه

مثل همیشه موادو یه ساعت بذارین بیرون از یخچال تا به دمای اتاق برسن.اردو ب پ رو سه بار الک کنین و بذارین کنار...قالب 20 سانتی رو چرب کرده و بعد همه جای ظرف رو کنجد بپاشید....میتونین کنجدرو قبلش تفت بدین من ندادم...فرو هم با دمای 175 درجه روشن کنین.

ا زرده و سفیده ی تخم مرغ رو از هم جدا کنین...اول سفیده رو بزنین تا پفکی شه...بذارین یخچال

 

زرده و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.روغن رو اضافه کرده و هم بزنید.

 

شیروارده رو و هم اضافه کنین و هم بزنین

 تو این مرحله همزن رو بذارین کنار و با لیسک سفیده رو بخورد زرده میدیم...من تو سه مرحله این کارو کردم...تا پفش نخوابه

  

ارد و ب پ  رو هم اضافه کنید و باز آروم فولد میکنیم , تا خوب باهم مخلوط شن

 

مایه ی کیک رو تو ی قالب ریخته و روش کنجد میپاشیم...توی فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 1 ساعت قرار بدین...متاسفانه عکس این مرحله  فراموش شدهافسوس

مثل همیشه چک کنید چون دمای فرا باهم فرق داره.لبخند

                                               

                 نوش جان!لبخند                                

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کیک و مافین


تاريخ : ۱۳٩٢/٦/۳۱ | ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.