دویماج یا دورمانج یکی از صبحانه های قدیمی و سنتی تبریزه...باوجود ظاهر سادش خیلییی خوشمزه ست...از خود راضی

 


مواد لازم

نان خشک 2 عدد

روغن حیوانی5 ق

پنیر 

اب ته فنجان

تورتا

** (وقتی که کره رو اب میکنیم برا تهیه ی روغن حیوانی...دوغ ته نشین میشه ...واز روغن جدا میشه که بهش تورتا میگن...اینجا بیشتر برا دلمه و همین دویماج و بعضی نونای خونگی استفاده میشه) **

من موادرو تقریبی نوشتم...مسلما هرکدومو که خواستین میتونین کم و زیاد کنین 

نون خشک رو خورد میکنیم

پنیرو خورد کنید و بریزین روش...با پنیر محلی خوشمزه تر میشه...من نداشتم

تورتا و روغن حیوانی روهم اضافه کنید...اب رو بپاشن رو نونا...

با نوک انگشتاتون موادرو به خورد نونا بدین

بعد اینکه خوب باهم مخلوط شدن ...یه کم ازش بردارین تو دستتون فشار بدین مثل عکس بهش شکل بدین...شکل سنتیش همینه .ولی  میتونین با قاشق هم بخورین...من اون شکل سنتیشو دوست دارم.چشمک

*میتونین بجای روغن حیوانی از کره استفاده کنین.

*گردو هم میتونین اضافه کنین ....

*تورتا هم قابل حذفه...

من که برای هر وعده ای که باشه میخورمخوشمزه

                                             نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: صبحانه


تاريخ : ۱۳٩٢/٦/٢٥ | ۱۱:٤٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.