من این دمی رو خیلی دوست دارم....بخصوص وقتی با گوجه ی ترش و خوشمزه درست میشه...تابستونا که گوجه ها خوشمزه ترن فریز میکنم برا زمستون فقط مخصوص دمی...برا دو پیمانه برنج سه پیمانه پوره رو میریزم تو کیسه فریزر و فریز میکنم.

 


مواد لازم

برنج 2 پ

پوره ی گوجه فرنگی 3 پ

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد 

عصاره ی گوشت

نمک ,فلفل,زردچوبه,زیره,پودر تخم گیشنیز 

براتهیه ی پوره ی گوجه,اب داغ رو بریزین رو گوجه ها ...یه کم بذارین بمونه...پوستشونو بکنین

بریزین تو غذاساز یا رنده کنین

پیاز و خورد کرده و سرخ کنین...سیب زمینیای مکعبی خورد شده رو بهش اضافه کرده و یه هم بزنین

ادویه ها و عصاره ی گوشت رو بهش اضافه کرده

برنجی که قبلا شستین و خیس کردین,ابشو دور بریزین و اضافه کنین به قابلمه...و سه پیمانه پوره ی گوجه رو هم اضافه کنین

هم بزنید و بذارین رو حرارت متوسط تا جوش بیاد ابش کم شه و بخوردش بره...

بعد رو حرارت ملایم بذارین تا دم بکشه.....با سالاد شیرازی خیلی میچسبهچشمک

 

                                                نوش جان!لبخند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پلو وته چین


تاريخ : ۱۳٩٢/٦/۱٦ | ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.