من شیر خیلی دوست دارم ...یعنی صبح که چشامو باز میکنم اولین چیزی که به ذهنم میاد شیره...زباندرنتیجه هر چیزی که باهاش درست شه  دوست دارم...مخصوصا سوپ و دسر...ولی خب به ندرت  درست میکنم,ابرو آقای خونه زیاد دوست نداره و مجبور میشم همه ی قابلمه رو خودم نوش جان کنم..اینی که ازش عکس گرفتم فقط یه بشقاب خورد بقیه شو خودم ناهار وشام خوردم عینک

 

من دو مدل سوپ شیر درست میکنم...این یه ورژنشه یه کم رژیمیه...از خود راضیاون یکی رو هم  ایشالاه بعدا میذارم.

 


موادلازم

جو 2/3پ

هویج 3عدد

شیر3 لیوان

اب مرغ 3 لیوان

جعفری و گیشنیز خوردشده 2 ق

قارچ 8 عدد 

من جو رو پختم و بعد یه بار از چرخ کردم....ریختم تو اب مرغ و گذاشتم روی حرارت تا جوش بیاد

هویج و رنده کردم و ریختم توش

بعد پخت هویج قارچ خورد شده رو اضافه کردم...حدود 20 دقیقه وقت دادم تا همه ی مواد باهم بجوشن...جعفری گیشنیزو اضافه کردم

در حالیکه سوپو هم میزدم  شیرو کم کم بهش اضافه کردم

تقریبا یه ربع اجازه دادم تا جابیفته

بعدازاینکه خاموش کردین میتونین بهش خامه یا کره اضافه کنید...من نزدم...یه کم از اب سوپ رو بریزین رو خامه و بزنین تا رقیق شه و به سوپ اضافه کنین...

من ترجیح میدم اب لیمو رو سر سفره بزنم...شمامیتونین بعداینکه خاموش کردین ابلیمو رو ریخته و بعد سرو کنید.

 

                                                  نوش جان!لبخند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آش وسوپ , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٢/٦/٧ | ٥:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.