این جور غذاهای راحت و خوشمزه خیلی وقتا به کمکت میان ..وقتایی که حس اشپزی نداری...آخالبته من وقتی باحوصله هستم هم درست میکنم...خیلی دو ست دارم....اقای خونه هم که کشته مرده سیب زمینی باشه که دیگه باخیال راحت دست بکار میشیزبان

 

 

 

 


سیب زمینی

سیر

کره

نمک و فلفل و اویشن

همه ی مواد به دلخواه  

اول دو تا سیبزمینی انتخاب میکنین ...سعی کنین یه کم کشیده هاشو انتخاب کنین تا راحتتر بتونین برش بزنین...خوب با اسکاچ بسابینش تا تمیز شه چون قراره با پوست بخورین..لازمه بگم که پوست سیب زمینی سرشار از فیبر و ویتامینه..درضمن خوشمزه  هم هست...من شنیدم توی بعضی رستورانای خارجی پوره ی سیب زمینی رو هم باپوستش درست میکنن.لبخند

بعد باچوقو از یه سرش شروع میکنین برشای عمودی میدین بهش...تا نصف سیب زمینی

بین لایه ها تیکه هایی از کره و سیر حلقه شده قرار بدین...

روش نمک و فلفل و اویشن بپاشین... نمک و لابلاشم هم بپاشین ...که بی نمک نشه

بعد هر کدومو جدا با فویل بپوشونین...بذاارین توی سینی فبادمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه الی یه ساعت...تواین مدت حتما میپزه...باز چک کنین...گوشه ی فویلو بازکنین چنگالو فرو کنین توو تست کنین

 

 

سیب زمینی نرم و خوشمزه ...خوشمزهما با خیارشوروگوجه میخوریملبخند

 

                                            نوش جان!لبخند 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کباب


تاريخ : ۱۳٩٢/٥/۳٠ | ٢:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.