من که عاشق ماکارونی و پاستا وهرچی که باهاشون درست میشه هستم....دستور این سوفله رو از مجله ی اشپزی خانواده ی سبز برداشتم..برای اینکه خیلی چرب و چیلی نشه اکثرا  با یه کم تغیر درست  میکنم...بعضی وقتهام عین دستور...لبخند

 

 

 


مواد لازم

پیاز خرد شده یک عدد

گوشت چرخ کرده 500 گرم

نمک

رب

پاستا 240 گ

کره 2 ق

تخم مرغ 2 عدد

پنیرپیتزا 240 گرم

فلفل زرد چوبه

مواد لازم سس بشامل:

ارد 2 ق س

شیر یک پ

کره 50 گرم 

من میزان موادرو عین دستور نوشتم ...اینجا من چشمی درست کردم...

یه کم روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز رو سرخ کنید بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید...بعد اینکه سرخ شد نمک و فلفل و و رب بزنید...میتونین به دلخواه قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید...من فلفل دلمه ای هم زدم.خاموش کنید و بذارید کنار.

کره رو از قبل بذارین بیرون تا یه کم نرم شه ...تا اینطوری تیکه ا تیکه نشه...نگرانالبته با حرارت پاستا اب میشه...با تخم مرغ مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید...

پاستارو طبق دستورروش  تو اب نمک بجوشونین و ابکش کنین و با تخم مرغ و کره مخلوط کنین

ته یه ظرف پیرکس رو چرب کنید و نصف مخلوط پاستارو ته ظرف بریزید

همه ی گوشت رو بریزین روش

روش پنیرپیتزا بریزین

 بقیه ی پاستارو بریزین ...وروشو با پنیر پیتزا بپوشونین.

من برااینکه خشک نشه  دو ق شیر رو ش گردوندم.

 

ولی شما اگه خاستین میتونین طبق دستوراصلی سس بشامل درست کنین...در مرحله ی اخر ...اول سس رو بدین روش .. بعد پنیر پیتزارو رو ش پخش کنین. 

<<<برای سس بشامل کره رو اب کنید و ارد و شیر رو اضافه کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه و بجوش بیاد.نمک و فلفل افزوده و خاموش کنید.(برای اینکه سس بشامل خوشمزه دا شته باشین که بوی خامی ارد و رو حس نکنین,باید روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی ارد بره...ویااینکه یه کم ارد رو تو کره تفت بدین بعد شیررواضافه کنین)>>>

اگه خاستین روشو با سس تزیین کنین  

وبعد باحرارت 175 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدین(البته اگه از سس بشامل استفاده کردین)وگرنه بدن سس تا وقتی که پنیرش اب بشه و روش طلایی بشه کافیه...حدودا 20 دقیقه...چون دمای فرا باهم فرق میکنه نمیتونم زمان دقیق بگم.

 

 

                                                نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ماکارونی وپاستا


تاريخ : ۱۳٩٢/٥/٢۳ | ٩:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.