برا خمیر جوجه چینی که بهش خمیر بنیه میگن چندتا دستور هست کلا...که بعضیاش با دلستره بعضیا باشیر...که من باشیر ترجیح میدم...معمولا باسس تارتار سرو میشه...ولی من خودم یه سسی درست میکنم یه کم متفاوت تر از تار تار

 

 


مواد لازم برا خمیر

شیر1/2 پ

تخم مرغ 3 عدد

ارد 1 پ

بیکینگ پودر 1 ق م

روغن مایع 2 ق س

پودرسیر نمک وفلفل

 و زعفران به دلخواه

اول فیله ها مرغ رو مزه دار کنیدمن با نمک وفلفل و پودر سیر وزعفران مزه دار کرد م

 

 

برای درست کردن خمیر

پودرسیر ونمک و فلفل رو میریزیم توظرف بعدتخم مرغها رو میشکنیم توش .. 

یه کم هم میزنیم . شیررو بهش اضافه میکنیم...بعد روغن

 

 وقتی هم زدیم زعفران و اضافه میکنیم

 

 

 اردرو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه...

 

 

غلظت خمیرتون باید درحدی باشه که وقتی فیلهی مرغ رو بهش زدین ,یه لایه از خمیرروش بمونه ...وکاملا کاور شه.ممکنه این مقدار ازارد کافی نباشه...پس شما چک کنید مرغ و بزنین توشو دربیارین...اگه دیدین خیلی شله که روش نمیمونه یه کم دیگه ارد اضافه کنین.

سیب زمینی و پیاز رو حلقه ای برش بزنین...پیاز رو تو ارد بزنین تا مواد روش بمونه و سر نخوره

 

 تو یه ظرف گود روغن بریزین و صبر کنید تا داغ شه حالا فیله های مرغ و سیب زمینی و پیاز رو بزنین به خمیر وتوی روغن داغ سرخ کنید...

من اول مرغ بعد سیب زمینی و پیاز رو سرخ میکنم...بعد اینکه سرخ شدن بذارین رو حوله ی اشپزخونه تا روغن اضافیش بره...

برا سس

ماست

سس مایونز

خیارشور رنده شده

شوید خشک

اویشن

نمک و فلفل وپودرسیر

همه ی مواد رو نسبت به ذایقه تون بریزین....من یه ق مایونزو سه ق ماست رو با یه دونه  خیارشوررنده شده و یه کم شوید ونمک وفلفل و پودرسیر واویشن مخلوط میکنم...یه کم هم فلفل قرمزترک(پول بیبر) میریزم . 

بااین سس سرو کنین خیلی خووشمزه میشههه...من عاشق پیاازشمخوشمزه

 

                                              نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: خوراک , مرغ , پیش غذا


تاريخ : ۱۳٩٢/٥/٧ | ٧:۳٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.